Selskabsmenu

Det skulle glæde os…

hvis De afholder Deres fest eller middag her på Kommandørgården.
En fest kan ikke gøres om, derfor vil vi gøre vort yderste for, at
Deres fest bliver noget særligt. Vi foreslår, at De evt. får en en snak
med køkkenchefen og hotelchefen over en kop kaffe, så vi sammen
kan planlægge netop Deres fest.

I det følgende vil De finde forskellige menuforslag, men vore
kokke vil naturligvis være glade for at skræddersy en menu til
Deres ønsker.

Invitationer, menu- og bordkort

De er meget velkomne til at gøre brug af vore
smagfulde invitations-omslag. Endvidere trykker vi gerne
Deres menukort, som lægges ved hver kuvert.

Duge & servietter

Vi kan skaffe duge og servietter i næsten alle ønskede
farver. Ved et eventuelt besøg er De velkomne til at se
vore farvekort m.m.

Bordpynt

Har De specielle ønsker m.h.t. bordpynt klarer vi også
dette. Desuden er De velkomne til selv at medbringe
pynt. På den måde bliver bordet mere personligt og i
tråd med Deres specifikke ønsker. Vi kan naturligvis
også pynte med blomster-dekorationer mod
et mindre pristillæg.

Bordopstilling

Bordene kan opstilles på mange forskellige måder,
afhængig af Deres valg af lokale, f.eks.:

• Hestesko med 2 eller 3 arme
• Små borde med 8 personer – 2 personer på hver side
• Lange borde

Beskrivelse af lokelerne

Vi har mange dejlige, smagfulde selskabslokaler.
Især er den lyse terrasse med den støvgrønne
farve meget efterspurgt.
Endvidere har vi flere lokaler på 1. sal. Ved en
eventuel rundvisning på hotellet vil De have
mulighed for at vælge det lokale, der er mest
egnet til Deres arrangement.

Musik til festen

Som underholdning kan vi anbefale vore faste
husorkestre, som består af både soloer og duoer.
Priser fra ca…………………….DKK 4.200,- til ca. DKK 10.000,-.

Vi tænker på børnene

Børn er altid velkomne på Kommandørgården.
På 1. sal har vi et festligt børnebord med lego,
spil og mange andre ting.
Der er ligeledes mulighed for bordtennis og inden-/udendørs pool.
Vi pynter meget gerne et specielt børnebord,
og serverer gerne børnemenuer. Hvis børnene sidder
ved de voksnes borde og er under 12 år, beregner vi halv pris, og er børnene under 4 år, er de uden beregning.
Fine børneretter – Rekvirér evt. børnemenukortet.

Alle menuer arrangeres kun ved min. 20 personer.
Ved færre deltagere tillader vi os at beregne
20 personer.

Mad ud af huset (min. 20 personer)

Alle retter nævnt i denne folder kan medbringes
eller udbringes. Ved udbringning – (kun på Rømø) –
tillægges et gebyr på DKK 395,-

Fest med tema

Vi har gode erfaringer med tema-fester og kan
arrangere fester med forskellige temaer, lige fra
flintstone-, romer- og western-arrangement til
60’er feste. Til disse arrangementer sammensættes
menuer og drikkevarer efter temaet, ligesom
personalet udklædes og lokalet dekoreres i
henhold til temaet.

Barnedåb

Har De et barnedåb er vi gerne behjælpelige med
at arrangere en uforglemmelig barnedåb i
vores hyggelige lokaler.

Bryllup

Hvorfor ikke blive gift i den smukke, hvide
Sct. Clemens Kirke kun 1,5km fra hotellet? Vi har
kirken, hestevognen, brudesuiten og rammerne
til den dejligste fest. Et bryllup er livets fest, en fest
De og Deres gæster vil kunne huske resten
af livet. På Kommandørgården har vi den rette
atmosfære til sådan en fest. Vi tilbyder naturligvis
også overnatning for alle. Kombiner brylluppet med
et weekendophold for brudeparret og gæsterne. En
hyggelig weekend, i hyggelige omgivelser hvor ingen
skal tænke på at køre hjem!

Brudesuiten

Vi foreslår Dem at brudeparret overnatter i et dejligt
hotelværelse, som er klargjort med slør over sengen,
champagne ved sengekanten samt kanapéer og
frisk frugt. Derudover vil der være to gange kraxenofen
og to gange tyrkisk hamambad til de nygifte i wellness centret.
Specialpris ……………………………………………………………..DKK 1250,-
(Kun ved bryllups-arrangement for min. 40 pers.)

Et bryllup på Kommandørgården kunne
f.eks. se således ud:

• Alle gæster mødes ved den skønne hvide kirke i Kirkeby
kun 1,5 km fra hotellet
• Brudeparret køres i hestevogn til kirken
• Kirkelig vielse
• Brudeparret køres i hestevognen tilbage til hotellet, med
champagne på is
• Velkomstdrink i vinterhaven
• 3-5 retters menu, bryllupslagkage, kaffe og natmad
• Musik og dans
• Brudeparret overnatter i brudesuiten med slør
over sengen, champagne og enkelte kanapéer på natbordet

Med overnatning for alle gæster:

Alle gæster ankommer til hotellet og får udleveret
nøgler til overnatning i dobbeltværelser.
•Brudeparret køres i hestevogn til kirken
•Kirkelig vielse
•Brudeparret køres tilbage i hestevogn med champagne på is
•Velkomstdrink
•3-5 retters menu, bryllupskage, kaffe og natmad
•Musik og dans
•Brudeparret overnatter i brudesuiten
•Morgenmad for alle gæster

Menuforslag budget

3 retters menuer

Hjemmelavet hønsesalat eller rejesalat
med flute
Glaseret Bayonne skinke med sennepssauce,
salat og hasselbach kartofler
Fransk æbletærte m. flødeskum
kr. …………………………………………………………………….175,- pr. person

Aspargessuppe
Helstegt svinekam med rødkål, brun skysauce,
æble med gelé og hvide kartofler
Hjemmelavet is
kr. …………………………………………………………………….175,- pr. person

Tunmousse med toast
Honning og hvidløgsglaseret lam med timian sauce,
pommes rissolés og årstidens grøntsager
Hjemmelavet chokoladelagkage
……………………………………………………………………kr. 225,- pr. person

Iset røget lakserulle på sprød iceberg
Oksefilet med bearnaisesauce, årstidens grøntsager
og bagte kartofler med creme fraiche
Hjemmelavet is med blommer i Madeira
……………………………………………………………………kr. 245,- pr. person

Menu til fast pris –
sammensæt selv en 3 retters menu som inkluderer
velkomstdrink, 1 glas husets hvidvin,
½ fl. husets rødvin og kaffe

Velkomstdrinks
Forret:
Hjemmegravad laks med dilddressing
Indbagt fisk m. spinat & hummersauce
Hjemmerøget laks med lun spinat og fransk baguette
Fiskesymfoni med 3 slags fisk og skalddyr

Hovedret:
Oksefilet & lammekølle
tilberedte grøntsager, græske kartofler,
kartoffelgratin,pebersauce
Honningglaseret lam med græske karofler og
årstidens grøntsager
Farseret kalkun med hvidløgscreme, krydderkartofler
og årstidens grøntsager
Indbagt oksefilet med pebersauce, hasselbach kartofler
og årstidens grøntsager

Dessert:
Hjemmelavet Parfait is
med brændte figner & ahornsirup
Hjemmelavet kanelis med brændte figner
Fransk æbletærte med creme fraiche
Hjemmelavet vanillleis med syltede pærer, marengs
og chokoladesovs
……………………………………………………………………….Pr. kuvert 445,-

Fest Menu no. 1

Forret:
Lakse cappaccio m. salater & pesto
Salt & dild marineret hellefisk m. sennepsdressing
Lufttørret skinke m. melon & salater

Hovedret:
Rosastegt lammekølle m. kartoffelgratin,
tilberedte grøntsager & timiansauce
Porcheret kalkunbryst m. pesto
Råstegte kartofler & svampesauce
Ovnbagte grøntsager
Urtestegt nakkefilet m. grøntsagsfricassé
Kartofler stegt i hvidvin & citron
Pebersauce

Dessert:
Kanelis m. brændte figner & ahornsirup
Pæretærte m. solbærsorbet
Frisk ananas m. parfait is &
honningristede valnødder
Frit sammensat 3 retter ……………….245,-

Fest Menu no. 2

Forret:
Iset røget lakseroulade m. salater & dressing
Sprængt and i rucolasalat & basilikumpasto
Hummersuppe m. cognac & karrycremefraiche

Hovedret:
Stegt unghanebryst m. tomat &
mozzarellaost
Ovnbagte kartofler m. krydderurter
Svampesauce & grønsager
Indbagt laks m. spinatcreme
Dildkartofler & gratinerede grøntsager
Culotte steg m. sprøde grøntsager
Gratinerede kartofler & rødvinssauce

Dessert:
Chokolademousse m. brændte mandler
Frisk frugtsalat m. likørcreme
Valnøddekage m. frugt & rørt is
Frit sammensat 3 retter ……………………….275,-

Fest Menu no. 3

Forret:
Varmrøget laks m. rosegrape i sprøde salater
Carppaccio af okseinderlår i salater & parmasanost
Braiseret søtungefilet m. champignon & urter

Hovedret:
Helstegt kalvefilet i krydderurter & dijonsennep
m. kartoffeltærte & grønsagspickles
Kastanie farseret kalkun m. pommes Rösti
Svampe & rødløg, sprøde grøntsager & sauce Bourgogne
Oksemørbrad m. kartoffeltimbale
Tilberedte grøntsager & cognacsauce

Dessert:
Desserttallerken m. kage, frugt & likør
Fragilité istærte m. frugt & likør
Nøddekurv frugt & parfait is m. cognac
Ostetallerken m. danske & udenlandske oste
Frit sammensat 3 retter ………………………………………………….345,-

6 retter:

Kir

Forret:
Husets forret – Laksetatar med rødløg
eller
Parmaskinke med honningmelon og kaninpaté
med cornichoner
Karsesuppe med brødcroutoner
Sorbet

Hovedret:
Fasanbryst i champagnesauce, broccoli,
dampede grøntsager, kastanjer og kroketter
eller
Kronhjortemedaljoner med rødvinssauce, små stegte
kartofler og dampede grøntsager
Danske oste med syltede valnødder

Dessert:
Ingefærkrammerhuse med
hjemmelavet vaniljeis
………………………………………………………………………………………….Kr. 545,-

Festmenuer

Fiskeforretter

Pocheret laks, sauce
Hollandaise, lange grønne asparges og
toast ……………….62,
Butterdejsskal med rød-
spætte Paupiete (Q) og
sauce Cardinal…………………………..55,-
Hjemmegravad laks på surbrød med
sennepsdressing ……………………………55,-
Hjemmerøget laks med
flødestuvet spinat og brød………………………65,-
Rejecocktail med fintskåret salat,
asparges, cocktaildressing og toast…………………….52,-
Kommandørgårdens kolde fiskeanretning
med hjemmerøget laks og rygeostcreme,
gravad laks og dildressing, skalddyrsalat og stenovns brød………………………………………………………75,-
Appelsingravad laks
med sennepscreme og lakserogn……………………………………65,-
Iset røget lakseroulade på sprød icebergsalat……………….52,-
Tarteletter med rejer og asparges……………………………………48,-
Avocado á la rejecocktail…………………………………………………..58,-

Andre forretter

Koriander-gravad okseinderlår
med agurkecreme og ristet rugbrød…………….58,-
Pasta med andebryst, salat,
tranebærsyltetøj, cornichoner
og groft rugbrød…………………………………………………68,-
Andelevermousse med
cumberlainsauce og ristet toast………….dagspris
Pharmaskinke med honningmelon,
italiensk ciabattabrød…………………………………….72,-
Fransk kaninpaté med bondebrød
og cornichoner………………………………………………….74,-
Pasta med letrøget andebryst,
salat, tranebærsyltetøj, cornichoner
og groft rugbrød……………………………………………….68,-
Tarteletter med fjerkræ,
asparges og friske krydderurter…………………..52,-
Røget parma skinke med
asparges og sauce Hollandaise……………………72,-
Hønsesalat med frugt
anrettet på salat…………………………………………………48,-

Supper

Hjemmelavet hønsekødssuppe
med kolde ris og rosiner…………………………………………………54-
Svampesuppe m. hvidløg………………………………………………54,-
Duftende salatsuppe med brødcroutoner…………………..54,-
Karsesuppe m. laksesouffle boller ………………………………..68,-
Aspargessuppe med boller…………………………………………….54,-
Klar oksekødssuppe med kolde ris og rosiner ……………65,-
Kommandørgårdens fiskesuppe med fiskestykker,
Croutoner & rouille…………………………………………………………68,-
Fiskecremesuppe med persilletoast …………………………….68,-
Hummersuppe med fløde og cognac, hertil
serveres jomfruhummerhaler………………………………………..78,-
Muslingesuppe med nydampede blåmuslinger ……….68,-
Hesterejesuppe uden hest – en Rømø specialitet……….95,-

Hovedretter

Svinekød

Mørbrad i pebersauce med flødebagte kartofler…….138,-
Timiankrydret skinkesteg med sprød svær hertil hvide kartofler samt sesamtomater……………………………………………….120,-
Sprængt svinekam med kogte
grøntsager og champignonsauce………………………………120,-
Vildsvin med kirsebærsauce.
Hertil kartoffelkroketter og smørristede svampe…….168,-
Frilandsflæskesteg med gyldne kartofler og
tørrede frugter……………………………………………………………….105,-
Fransk svinekam i fad med timian,
kartoffelskiver og små hele løg…………………………………..120,-
Glaseret landskinke med råstegte kartofler,
brøndkarse og kryddersmør……………………………………….118,-
Indbagt mørbrad med smørristede kartofler,
farserede tomater og madeirasovs…………………………….138,-
Rødvinsmarineret nakkefilet m.
rødvinssauce …………………………………………………………………125,-
Honningglaceret Bayonneskinke med
rødvinssauce, græske kartofler og
årstidens grøntsager ……………………………………………………125,-
Rømøpande, svinemørbrad i
paprikaflødesauce med cocktailpølser
og ris ………………………………………………………………………………148,-
Fyldt svinemørbrad med spinat og kalkunfars,
dertil Rieslingsauce, asparges kartofler og
årstidens grøntsager ……………………………………………………138,-
Fyldt ribbensteg med hvide kartofler og
rødkål………………………………………………………………………………128,-
Æblefarseret nakkekam med æble/calvadossauce, årstidens grøntsager og Pommes Anna …………………………………….128,-

Fisk

Indbagt laks og torsk med spinat- eller citron-
cremefraiche, og sauce Hollandaise ………………..125,-
Indbagt laks med dildsauce,
årstidens grønsager og Pommes Anna ……………129,-
Indbagt forel med dildsauce og
årstidens grøntsager…………………………………..134,-
Kalvekød
Indbagt kalvemørbrad og sauce bearnaise el. rødvinssauce
med årstidens kartofler samt
dampede grøntsager…………………………………..188,-
Kalvesteg stegt som vildt med
waldorfsalat, solbærkompot, fuglerede,
aspargeskartofler, stegte kartofler
og årstidens grøntsager …………………………….148,-
Kalve Wienerschnitzel med smørsauce, ærter og
pommes sautes ……………………………………………95,-

Oksekød

Oksefilet med sauce Bearnaise, hertil
pommes Anna, grillet tomat
og årstidens grøntsager ………………………………168-
Indbagt oksemørbrad med hønsesufflé
(Wellington) med sauce Madeira,
ristede sherrytomater og sukkerærter,
smørristede svampe og årstidens
grøntsager ……………………………………………..198,-
Langtidsstegt dansk kalvespidsbryst med skysauce, surt og sødt, hvide kartofler, glaserede perleløg og årstidens grønsager……………………………..148,-
Hovedretter

Fjerkræ

Helstegt farseret kalkun med tranebærkompot, fuglerede med Waldorfsalat og aspargeskartofler……………………….148,-
Gammeldags andesteg fyldt med svesker
og æbler. Hertil rødkål, surt og sødt , skysauce,
brune og hvide kartofler…………………………………………………168,-
Appelsinmarineret kalkuncuvette med årstidens kartofler og grønsager …………………………………………………………………………128,-
Stegte fasaner i flødesauce med små
kogte kartofler og Waldorfsalat…………………………………….148,-
Andebryst med kanelsauce og
ristede grøntsager……………………………………………………………168,-

Lam

Helstegt, farseret lammekølle med persille,
hvidløg,mintgelé, kartoffelgratin og
sennepstimiansauce……………………………………………………….148,-
– i efteråret er der mulighed for Rømø lam

Vildt

Helstegt vildsvinekølle med flødesauce, trane-
bærkompot, surt og sødt samt asparges-
kartofler …………………………………………………………………. dagspris
Dyreryg eller dyrekølle med Waldorfsalat,
tyttebær, halve æbler, vildtsauce,
søde kartofler, asparges kartofler
og årstidens grøntsager…………………………………………dagspris
Moseand eller fasanbryst med
vildtflødesauce, kroketter, årstidens
grøntsager og surt & sødt……………………………………. dagspris
Rådyrfilet med nøddekartofler, kantareller,
brombær og årstidens grønsager ……………………….dagspris
Kronhjortemedaljoner med rødvinssauce, små stegte kartofler og dampede grøntsager …………………………………. dagspris
Krondyrmørbrad med cassissauce,
indbagte kartofler, årstidens grønsager
og spidskål ………………………………………………………………..dagspris

Desserter & oste

Hjemmelavet is med frugt………………………………………………….48,-
Fløderand med kirsebærsauce ………………………………………….42,-
Sherry- eller romfromage med hindbær-
sauce………………………………………………………………………………………47,-
Chokolade- eller frugtmousse med brændte
mandler………………………………………………………………………………….48,-
Kanelis i marengs med ahornsirup og fløde-
skum ………………………………………………………………………………………48,-
Iskage med makronbund, chokoladeovertræk
og marcipanpynt …………………………………………………………………65,-
Mango mousse med appelsinskal og saft………………………..48,-
Rødvinskogte figner med yoghurtcreme
anrettet med filokiks og rødvinssirup……………………………….57,-
Mascarpone med chokoladecreme og
mandel-kakao tosca…………………………………………………………….48,-
Marengs med råmarinerede rabarber
og vanillecreme……………………………………………………………………57,-
Isfragilité med krokantfyld, kanelblommer
og appelsinsalat……………………………………………………………………55,-
New York Cheesecake med kandiseret frugtskal…………….55,-
Pæretærte med pærer kogt i lage af
honning og citronsaft………………………………………………………….52,-
Bagt banan med allehånde, muskat
og kanel – flamberet med rom…………………………………………..52,-
Islagkage med mørk chokolade og
rosiner samt syltede kirsebær…………………………………………….58,-
Engelsk Rabarber crumble –
rabarber kompot med mandellåg……………………………………..58,-
Marengsmedalje med hasselnødder
og mørk chokolade serveret
med moccacreme………………………………………………………………..52,-
Gâteau basque – Fransk mandeltærte
med revet citronskal og blommesyltetøj…………………………49,-
Pandekager med hjemmelavet vanilleis
og solbærkompot………………………………………………………………..64,-
Bourbon-pecan tærte med bananis …………………………………72,-
Figner i pernod med kanelparfait……………………………………..68,-
Creme Caramel med
marinerede ananas ……………………………………………………………..48,-
Glaserede bananer med rørt is
og toffeesauce ……………………………………………………………………..64,-
Tarte Tartin med sorbet ………………………………………………………68,-
Nøddekurv med 2 slags sorbet og 2 slags
flødeis ……………………………………………………………………………………75,-
Rødvinspærer med chokolade
whisky parfait……………………………………………………………………….52,-
Rubinsteinkage…………………………………………………………………….65,-
Kommandørgårdens dessertallerken med
mousse, parfait, kage og frugt ………………………………………….78,-

Oste – som mellemret

Hjemmegjort rygeostesalat med sprød
kommenkiks og purløgsolie ………………………………………………52,-
Udvalg af danske kvalitetsoste ………………………………………….58,-
Grillet økologisk gedeost på sprød salat
med pesto……………………………………………………………………………..48,-
Lun tærte af blå castello med olivenconfit
og syltede valnødder ………………………………………………………….62,-

Kaffebord & drikkevarer

Kaffe

Kaffe med boller eller kringle………………………..kr. 49,- pr, pers.
Kaffe med boller og kringle…………………………..kr. 59,- pr, pers.
Kaffe med lagkage…………………………………………..kr. 58,- pr. pers.
Kaffe med boller, kringle og lagkage…………..kr. 78,- pr. pers.
Kaffe og sønderjysk kaffebord (20 slags)…..kr. 140,- pr. pers.
Kaffe efter middagen……………………………………..kr. 24,- pr. pers.

Lidt sødt til kaffen

3 slags småkager ……………………………………………………………….45,-
Hjemmelavet kransekage ………………………………………………..18,-
Petit Four …………………………………………………………………………….18,-
Sarah bernard …………………………………………………………………….46,-

Natmad

Klar suppe…………………………………………………………………………….45,-
Aspargessuppe …………………………………………………………………..45,-
Sønderjysk pølsebord med fedt og
sønderjysk rugbrød ……………………………………………………………72,-
Biksemad med rødbeder, rugbrød,
spejlæg eller Bernaisesauce ……………………………………………..58,-
Flæskeæggekage med rugbrød
og purløg ……………………………………………………………………………..68,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat…………………………………..54,-

Smørrebrød

Alm. Smørrebrød ………………………………………………………………..45,-
Snitter …………………………………………………………………………………..24,-
Håndmadder………………………………………………………………………..19,-
Pindemadder ………………………………………………………………………19,-

Buffetforslag

Marsk- og Vadehavsbuffet

Solæg
Røget sild og sure sild
Rømørejer – pil selv m. hjemmelavet majonaise
Nydampede Blåmuslinger
Skrædderduels
Surrib m. rødbeder og sennep
Sønderjyske frikadeller med gammeldags hvidkål
Fiskefrikadeller på sønderjysk
Ål med stuvede kartofler
Brødlagkage og søsterkage
Balle – punch – sønderjyske fest drikke – hemmelig opskrift.
Pr. kuvert…………………………………………………………………………..Kr. 375,-

Standard buffét – Den traditionelle

Kolde anretninger & lune retter samt oste m.m.
Hvide og røde sild med
karrysalat
Æg med mayonnaise og rejer
Koldrøget fisk med æggestand og asparges
Oksesteg med hjemmelavet peberrodsdressing eller
anden slags pålæg
Varm leverpostej med bacon og champignoner
Friske og pandestegte rødpættefileter med
remoulade
Mørbrad i flødepaprikasauce med cocktailpølser
Diverse oste og frugtsalat
Friskbagt brød m. smør
Pr. kuvert…………………………………………………………………kr. 195,-

Den store buffét

Kolde anretninger & lune retter samt oste m.m.
Hvide og røde sild
Koldrøget fisk med æggestand og asparges
Paté med cornichoner
Roastbeef med tilbehør
Tarteletter med høns i asparges
Indbagt laks med hummersauce
Varm leverpostej med
bacon og champignoner
Friske og pandestegte rødspættefileter
med remoulade
Diverse oste og frugtsalat
Friskbagt brød m. smør
Pr. kuvert………………………………………………………………….kr. 225,-

Sydlandsk buffét

Bruchetta – Oste gratineret brød m.
grøntsager & hvidløg
Gratinerede Nachos m. salsa & guacamole
Aioli – Hvidløgsmayonaise
Tzaziki – agurk & yoghurt creme
Lufttørret skinke m. rucola salat
Fetaost i olie & krydderurter
Hotwings i chili & risotto
Laksecappacio m. lime & ingefærpesto
Pasta penne i urte- & hvidløgspesto
Tomatsalat m. vinagrette
Ostesortiment
Frisk frugt – vindruer, melon, kiwi & ananas
Friskbagt brød m. smør
Pr. kuvert………………………………………………………………..kr. 195,-

Nogle retter kan evt. udskiftes
med følgende :

Kyllingesalat
Indisk yoghurtkylling
Ostesoufflé
Caesar salat
Sennepsgravad sild
Pirog med røget ål
Rødspættefileter med courgetter
Rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
Laksetatar
Canapé
Engelsk sandwich
Svampepostej
Gravad oksemørbrad med youghurtsauce
Grønsagsterrin med æg
Selleri i sennepsmarinade
Hvidkålssalat
Gulerods-løg pirogger
Broccoli i camembert sauce
Hvidløgskylling
Moules Nicoises
Pastasalat med røget andebryst
Rucollasalat med bacon og avocado
Oste
Kager & desserter
Buffetforslag
Westernbuffét
Amerikansk græskarsuppe
Hjemmelavet majsbrød
Perfect bite nachos med ost og salsa
Chilli con carne med chokolade
Lav din egen tortilla med sour cream og forskellige salater
Spareribs
Steaks
South western kylling
Barbecue kyllingevinger
Ovnbagte kratofler
Kartoffelgratin
Amerikansk barbecuesauce
Coleslaw og andre salater
Amerikansk cheesecake
Oreokage
Pr. kuvert……………………………………………………………………………kr. 245,-

Italiensk buffét

Madeira og honning
Bruchetta
Pizzette (minipizza)
Italiensk parmaskinke og melon
Insalat caprese med pestodressing
Aubergine parmigiana
Fritto misto di mare (friteret skaldyr)
Diverse salater
Stenovnsbagt ciabatta m. m.
Romersk gnocchi
Ravioli med chanterelle champignoner og timian
Crespelle (pandekager med ost og skinke
Involtini med kalvekød (kalveschnitzel med asparges,
ost og mortadella
Italiensk lammekølle med rosmarinkartofler
Oksekød tilberedt i ragout
Ovnstegte rosmarinkartofler og grillede kartofler
Chokolade semifredo
Tiramisu
Zabaione med marsala
Vandmelon granita
Italiensk sorbet og cassata is med amareno kirsebær
Pr. kuvert……………………………………………………………………………kr. 285,-

Forslag 1

Skaldyr og rejer, dressing citron og dild. Hertil
icebergsalat, broccoli og blomkål. Feta ost m. løg og
oliven. Honning glaseret skinke. Grøntsagstærter med
krydderurter. Persille stegt kylling m. kompot. Salat
cabarét med dressing. Hjemmebagt brød og smør.
Pr. kuvert…………………………………………………………………………kr. 165,-

Forslag 2

Tallerken med saltlaks og marinerede salater og urter.
Frisk ravioli med spinat og hvidløg.
Græsk feta ost med selleri og oliven. Pate med champignon
og tomat pickles. Lammekølle med råstegte kartofler og urtesauce. Pæretærte med frugt colis. Dansk emmentaler med vindruer. Hjemmebagt brød/smør.
Pr. kuvert…………………………………………………………………………kr. 185,-

Forslag 3

Tallerken med varm, røget laks og rosa grape salat. Krydderstegt tyndstegsfilet med kartoffel og grøntsags timbale og rødvinssky. Madeira og honning marineret kalkunbryst, med bagte æbler. Lun pasta med avocado, broccoli og hvidløg.
Lime og citrus marinerede salater og urter. Danske og udenlandske ost med garniture og frugtkurv. Hjemmebagt brød og smør.
Pr. kuvert…………………………………………………………………………kr. 225,-

Forslag 4

Tallerken med lun fiskesouffle med vilde ris og
safransauce. Skaldyr vinagrette med rød peber, løg, hvidløg,
persille og avocado. Lufttørret skinke med melon og salat.
Farseret kalkun med nødder og champignon.
Rosa stegt kalvetyksteg med grøntsags-frikassé,
græske kartofler & madeirasky. Salat cabarét med torvegrønt
og dressinger. Hjemmebagt brød og smør.
Pr. kuvert kr. ………………………………………………………………………..195,-

Forslag 5

Tallerken med lille vol au vert, høns, champignon,
madeira og fløde. Røget hellefisk med mild senneps-
dressing. Laksefarseret paupiette med lun pastasalat,
hertil klar kalvesky. Ovnbagte kartofler med hvidløg og
rosmarin. Salater med vinaigrette.
Dessertbord med udvalg af kager, tærter, is og desserter
samt frisk frugt. Forsk. hjemmebagt brød og smør.
Pr. kuvert…………………………………………………………………………kr. 225,-

Dette skal ses som et forslag til hvordan man kan
sammensætte eksempelvis en receptions buffet,
vi står gerne til rådighed med flere idéer.