Menu

Sigursteinn Gudmundsson

I daglig tale kalder vi ham Steini. Vores islænderekspert. Et flot eksemplar af en vaske ægte islænding direkte importeret til Danmark for 16 år siden. 

Steini er altid god til at sørge for rigtig god stemning, specielt med sin guitar og hans islandske sange.

Derudover er han god til at bidrage med hestenavne! Har din hest et navn der ikke kan udtales kan du være sikker på at det er Steini der har navngivet den.

Mathilde Hjort

Vores skønne sjællænder! Heste chefen. Intet kan vælte den pige. Hun opfylder alle vores krav! Overblik, humor, altid sød og høflig, modig, kærlig, kæmpe dyreelsker. Ingen som hende kan få 20 nybegyndere ud fra gårdspladsen til tiden. Dette viser hendes lederegenskaber og organisations evner. 

Hendes svaghed: Tysk!

Sarah Gainche

Vores fantastiske guide fra Frankrig, har desvære ikke lært dansk endnu, men er fantastisk til fransk og hestesprog. Så snakker hun selvfølgelig også engelsk. 

Sarah er altid en fornøjelse at ride med! Hendes franske charme skinder igennem sammen med hendes fantastiske humor og hendes kærlighed til de islandske heste. Hun har selv 2 af slagsen, begge fra Kommandørgården.

Sofie-Katrine Hoffland

Vores nye hestemanager-elev som vi er utrolig glade for! Altid smilende og imødekommende. 

Sofie står mest for pasning af hestene og træning af unghestene, men hvis i er heldige får i måske fornøjelsen af at ride en tur sammen med hende også.

 

Abu Kamba

Søde Abu møder i nok mest oppe i hotelreceptionen hvor han holder styr på det hele. Men han har et skjult talent i en sadel! Abu tager dig op og ned, gennem små snoede stier med et tempo hvor både rytter og hest føler behageligt. 

Abu kom til Rømø som 7 årig og her være fast-inventar på Kommandørgården lige siden. Så i kan stole på at han kender området som sin egen lomme!

Her ses han på Kommandørgårdens hingst Logi fra Kommandørgården, han er dog blevet en hel del ældre siden.