Menu

FORRETTER
VORSPEISEN / STARTERS

20) Friske blåmuslinger I skøn hvidvinsflødesauce, brød & aioli                  DKK 89,-/ € 12,30            Frische Blaumuscheln in herrlicher cremiche weiswein sosse, dazu Brot und aioli                     Fresh blue mussels in creamy whitewine sauce with bread & aioli as a side dish

 21) Tomatsalat af cherrytomater med mozzarella, økologisk olivenolie, friskkværnet peber           og basilikum,hertil ristet crustini og aioli dip                                               DKK 89,-/ € 12,30            Kirschtomaten mit Mozzarella, Bio-Olivenöl, frisch gemahlenem Pfeffer und                             Basilikum, dazu Crustini mit Aioli-Dip                                                                                                   Cherry tomatoes with mozzarella, extra virgin olive oil, freshly grounded pepper and               basil, Crostini with aioli

22) Dagens suppe                                                                                                          DKK 68,-/ € 9,40              Tagessuppe                                                                                                                                                 Soup of the day

23) Kommandørgårdens fiskesuppe med Rouille og brødcroutoner          DKK 89,-/ € 12,30          Kommandørgårdens Fischsuppe mit Rouille und Croutons                                                             Kommandørgårdens fish soup with rouille and croutons

 24) Rødbede/gin gravad dansk ørredfilet med sød  sennepsdressing, asparges, sprøde                     salater og ristet crustini                                                                                       DKK 89,-/ € 12,30            Dänisches Rote Beete-Gin Forelle filet, dazu süsse Senf Dressing, spargel, salate und               geröstete Crustini                                                                                                                                       Danish beetroot-gin salmon fillet with sweet mustard dressing, asparagus, crunchy                 salad and toasted crustini

25) “Kommandørgårdens Fiskefad” friterede blæksprutter, store håndpillede                                       koldvandsrejer, cocktaildressing, rødbede/gin gravad ørredfilet med sød dressing og                 dagens fisk. Hertil brød, smør og aioli                                  175,- DKK ,- pr. person/ € 24,20             “Kommandørgårdens Meeresfrüchte” Platte frittierter Tintrenfisch, große,                                    handgeschälte Kaltwassergarnelen mit Cocktailsosse, gravad See Forelle, süsse                        dressing Soße, fish oder Schalentier der tage dazu Brot, Butter und Aioli-Dip, Preis pro            Person (Min. two persons)                                                                                                                       Kommandørgårdens seafood plate fried octopus, large hand-peeled cold-water                      prawns with cocktail sauce, graved seatrout filet with sweet dressing and fish of the                day.  Bread, butter and aioli dip on side                                                                                                  (Min. 2 pers.) 

26) Fritto Misto di Mare Friteret blæksprutter, tigerrejer og muslinger, citron, sprøde salater         og aioli                                                                             DKK 115,- pr. person/ € 24,20 pr. Person
      Fritiertes Tintenfisch, Tigergarnelen und Muscheln, mit Zitrone, dazu knackige Salate              und Aioli Dip
      Deep fried squid, tiger praws and mussels, lemon, served with salad and aioli dip                   (Min. 2 personer)