Sigursteinn Gudmundsson

I daglig tale kalder vi ham Steini. Vores islænderekspert. Et flot eksemplar af en vaske ægte islænding direkte importeret til Danmark for 18 år siden. 

Steini er altid god til at sørge for rigtig god stemning, specielt med sin guitar og hans islandske sange.

Derudover er han god til at bidrage med hestenavne! Har din hest et navn der ikke kan udtales kan du være sikker på at det er Steini der har navngivet den.

Julie Haumann

Vores super dygtige Emilie fra Frankig har et service-niveau der slår alt. Altid glad og posetivt indstillet på alle udfordringer hun møder.
Tag ikke fejl at hendes lille størrelse. Emilie stiller sig op på en skammel og råber nemt 50 mand op!

Emilie arbejder primært fra kontoret med de udlandske turoperatører, men ses også ofte i stalden som en super rideguide der altid får ros.

Mathilde Hjort

Vores skønne sjællænder! Heste chefen. Intet kan vælte den pige. Hun opfylder alle vores krav! Overblik, humor, altid sød og høflig, modig, kærlig, kæmpe dyreelsker. Ingen som hende kan få 20 nybegyndere ud fra gårdspladsen til tiden. Dette viser hendes lederegenskaber og organisations evner. 

Hendes svaghed: Tysk!

Abu Kamba

Søde Abu er ikke så meget på Rømø længere, men engang imellem kan du være heldig

Abu kom til Rømø som 7 årig og her være fast-inventar på Kommandørgården lige siden. Så i kan stole på at han kender området som sin egen lomme!

Her ses han på Kommandørgårdens hingst Logi fra Kommandørgården, han er dog blevet en hel del ældre siden.