Menu

Højtider og Nytår

Kl. 17.00 
Gårdens hjemmelavede gløg serveres i den hyggelige restaurant, kaminen er tændt og vi byder velkommen.

Kl. 17.30
3 retters menu bestående af: Serveret på tallerken:

Forret:
Gammeldags koldrøget laks, håndpillede rejer, sæsonens fisk, sprøde salater,  husets cocktaildressing,  nybagt brød og økologisk smør. Serveres.

Hovedret:
Vi serverer gerne for Dem der er dårligt gående.
Helstegt Frilands and med svesker og æbler og økologisk frilands flæskesteg,  hjemmelavet rødkål,
halve æbler med gele, søde kartofler og hvide kartofler fra egen køkkenhave

Dessert
På buffet:
Ris a la Mande og varm kirsekær sauce

Der er mandelgave!


Kaffe og The serveres ved bordet, hertil hjemmelavet sønderjyske julesmåkager. Og vi kommer rundt med cognacvognen.

Juletræet tændes og vi synger. Såfremt vi har en dygtig pianist på gården så er klaveret klar. 

Julemanden kommer måske på besøg, 

Har man selv julegaver med er man velkommen til at lægge dem under træet. Husk dog at sætte navn på.
Baren er åben hele aftenen for juledrinks og knas.

  • Juleaften 495,- DKK

    fra kl. 17:00, uden overnatning

Christmas-flower-poinsettia-closeup-medium

Kl. 18.00
Julefrokost buffet, julesange og pakkeleg.
En festlig aften med god motion.
Til menuen er der dejlige juleøl fra Fuglsang og en variation af snaps.
Inden middagen kommer vi rundt med snapsevognen.

Marinerede sild, Krydder sild, Hjemmestegte sild, Karrysild, Lakserøget sild m. æggestand og purløg, Karrysalat og løgringe

Æg med mayonnaise og koldvandsrejer, Sønderjysk Surrib af økologisk frilandsgris hertil rødbeder og sennep, gammeldags røget laks, dilddressing og asparges Roastbeef med tilbehør, italiensk parmaskinke med melon og portvin, Grønlandske
pil selv rejer med mayonæse og Sønderjyske Solæg med tilbehør

Lune retter:
Rødspættefileter med remulade og citron, Tarteletter med fyld, Frilands Ribbensteg og frikadeller med rødkål, Indbagt sejfilet med spinat hertil hummersauce, Honningglaseret andebryst med skysauce og søde kartofler samt rødkål, Sønderjyske
kålpølser med grønlangkål og sennep

Ris a la mande og lun kirsebærsovs, diverse danske og franske oste og frugtsalat og lidt sødt

Kaffe/the og småkage på buffet

Kl. 21.00 – 22.30
Pakke lege – alle skal medbringe 3 gaver til en værdi af 20,- kr pr. gave.
Disse lægges under juletræet inden middagen.
Først inddeles alle gæster i hold.
Bordene imellem dystes der om flest pakker ved bordet. Når der slås en 6 må man hente en pakke under træet.
Det bedste bord får en runde snaps på husets regning.

  • 1. Juledag 375,- DKK

    fra kl. 18:00, uden overnatning

Grøn stue_pølser (1)

Kl. 8.30 – 11.00
Guidet vadehavstur med østersplukning i vores baghave Vadehavet herefter tilberedning.
Først plukker vi østers i vores kælke herefter skrubning af østers og åbning. Nogle af gæsterne er kokke og der serveres 4-5 slags østers med bobler. Husk knæhøje gummistøvler og gerne regntøj inkl. regnbukser. Man kan nemt blive meget beskidt.

Kl. 18.00 – 18.30
Dronningens nytårstale i Brasseriet

Kl. 18.30 – 19.00
Velkomstdrink i Brasseriet

Kl. 19.00 – 01.30
Nytårsarrangement med live musik

Menu:
Vol au Vent med nyfanget sej filet, hertil sauce cardinal med rejer og asparges,
og et glas Dona Florencia, sauvignon Blanc Chile
*
På buffet:
Langtidsstegt dansk oksemørbrad med Sauce Vearnaise, Rømø lam Wellington, mørbrad af
lam og fars, Hertil mintsauce, Ovnbagte rosmarin kartofler og hjemmelavede rösti
Årstidens dampede og sauterede grøntsager
Hertil serveres ½ husets flaske Borgo Sanleo Sangiovese, Puglia, Italien
*
Gateau Marcel og pære marcipan tærte, Dansk flødeis og chokoladesauce samt, Frisk frugt
inkl. 4 cl Late Harvest, Carta Vieja, Chile
Kaffe/The og bailey eller cognac

Kl. 23.45
Champagne og hjemmelavet kransekage

Kl. 00.00 Vi hopper ind i nytåret med fyrværkeri ved hotellets indgang

Kl. 01.30 Natsuppe – aspargessuppe med boller

  • Nytårsfest 795,- DKK

    pr. person fra kl. 18.00 til slut

  • Nytårsfest 995,- DKK

    pr person inkl. østersplukning og tilberedning fra kl. 8.00 til slut