Menu

HOVEDRETTER
HAUPTSPEISEN / MAIN COURSES

30) Ugens fisk –se tavle                                                                                            DKK 178,-/ € 24,60


31) Moules Frites, friske blåmuslinger i dejlig suppe, hertil
       pommes frites og aioli                                                                                         DKK 189,-/ € 26,10
      Frische Blaummuscheln in herrlicher Soße mit Pommes und Aioli
      Fresh blue mussels in sauce with French fries and Aioli

32) Nordsø fisk med urter, hertil beurre blanc og nye
       danske kartofler samt ristet spinat                                                                  DKK 189,-/ € 26,10
      Nordseefisch mit Kräuter, herrlicher Beurre Blanc, dazu neue dänische Kartoffeln
      Fish from the Northsea with herbs in Beurre Blanc, new danish potatoes on side

33) Engelsk Fish & Chips med mint ærter, grove pommesfrites, sauce tatar, citron og salat                                                                                                                                                  DKK 189,-/ € 26,10
       Fish und Chips nach englischer Art mit Minze, groben Pommes mit Sauce Tatar und               Zitrone
       Traditional English fish and chips with mint, French fries, Sauce Tatar and lemon

34) Steak af Himmerlands oksefilet med bløde løg, asier og
       hvide kartofler                                                                                                 DKK 198,- / € 26,10
      Englisches Steak vom dänischen Himmerlandrind, geschmorte Zwiebeln, Senfgurke              und  Kartoffeln
      English steak from the Danish ‘Himmerlands cattle’, braised onions, pickeld cucumber and potatoes

35) Steak af Dansk Himmerlands filet med Sauce Béarnaise, kryddersmør, grillet tomat, kartoffel kroketter og årstidens grøntsager                                                                    DKK 198,-/€ 26,10
      Steak von Dänischer Rind, dazu Kräuterbutter, gegrillte Tomaten, Kartoffel Kroketten und Gemüse der Saison
      Steak of Danish Beef with Sauce Béarnaise, herb-butter, grilled tomatoes, potatoes croquette and seasonal vegetables.

36) Traditionel dansk kalvesnitzel stegt i smør med tyttebær, ansjoser,
       ærter og pommes frites                                                                                        DKK 189,-/€ 26,10
      Traditionell dänisches Kalbsschnitzel mit gebratener Butter, Preiselbeeren, Sardellen,              Erbsen und Pommes
      Traditional Danish schnitzel with brown butter, cranberries, anchovies, peas and French          fries

37) Rømøpande, 2 svinemedaljoner med paprikasauce, bacon, pølser
        og ærter, hertil ris                                                                                                  DKK 189,-/€ 26,10
      Rømøpfanne von Dänischem Schwein, Paprikasauce, Speck, Wurst und Erbsen, serviert mit Reis
      Rømøcasserole dish with Danish pork, paprika sauce, bacon, sausage and peas, served with rice.

Hvor intet er angivet serveres dagens kartoffel og grøntsager

Falls nicht anders beschrieben, servieren wir das Tagesgericht Kartoffeln und Gemüse des Tages

Unless otherwise stated, we always serve main courses with potatoes and seasoned vegetables