Menu

Kommandørgårdens Julebuffet

Kolde retter:

 • Det store sildebord: hvide & røde sild, dildsild, sønderjyske sure sild med æbledressing, hjemmestegte sild, Elmars sild og karrysild

 • Æg med mayonnaise og rejer

 • Langtidsstegt Rømø lam med hjemmelavet peberrodsdressing

• Grønlandske pil-selvrejer

 • Aquavit gravad laks med dilddressing og asparges

 • Sønderjyske solæg med tilbehør

 • Skaldyrssalat

 • Italiensk parmaskinke med melon og portvin

 • Roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og hjemmelavet agurkesalat

 • Sønderjysk surrib med tilbehør

•  Crustini med tunmousse

•  diverse salater

Lune retter:

 • Rødspættefiletter med hjemmelavet remoulade

 • Indbagt sæsonfisk med spinat & hummersauce

 • Frilands Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og søde kartofler

 • Hjemmelavede frikadeller med sønderjysk hvidkål

 • Sønderjyske kålpølser med grønlangkål & sennep

 • Blodpølse med sirup og æblekompot

 • Tartelletter med fyld

 • Honning glaseret andebryst med rødkål og søde kartofler

Dessert:

• Ris a la mande

• Creme Brule med kanel

•  Frugt

• Lokale oste

Vi forbeholder os retten til menuændringer.