Menu

Prakisk Info vedr. Take Away

  • Menuen afhentes senest kl. 18.00 eller efter aftale.
  • Maden kan pakkes i en thermo kasse som returneres mod tillæg af 100,- kr
  • Maden kan også pakkes i engangs thermo pakker som kan kasseres
  • Der er også mulighed for at levere maden på fade direkte til bordet/buffet. Disse skal dagen efter returneres vasket. Der opkræves depositum for fadene.
  • Manden kan bringes på øen mod en ekstra pris på 350,- kr
  • Print menu sedlen og send retur til os med jeres ønsker.
  • Der skal betales på forhånd.

Venligst skriv antal og aflever i receptionen i bakken eller tag et foto og mail til os på
info@kommandoergaarden.dk

  • Navn :
  • Værelses nummer :
  • Mobil nummer :
  • Antal voksne :
  • Antal børn 3-11 år :
  • (min. 2 personer)
  • Ønskes afhentet
  • kl. 18.00
  • kl. 18.30
  • kl. 19.00
  • Forret :
  • Koriander gravad laks med appelsindressing, sprøde salater hertil toast Indbagt sej og laks med spinat hertil sauce hollandaise
  • Rejecocktail med håndpillede rejer, hjemmelavet cocktaildressing og toast
  • Dagens suppe
  • Hovedret :
  • And med svesker og æbler, skysauce hertil rødkål, søde kartofler
  • Baconsvøbt tournedos af oksemørbrad Grillet tomat og løg, bearnaise og pommes frites
  • Dagens fisketallerken hertil sauce hollaindaice, dagens kartofler og grønsager
  • Skinkesnitzel med smørsauce, pommes sautes, ærter og tyttebær
  • Dessert :
  • Tiramisu
  • Hjemmelavet cheesecake med frugt coulis
  • Amerikansk æblekage med flødeskum
  • Rødgrød med fløde
05.01-10.01