Menu

Udendørs aktiviteter på Kommandørgården

IMG_3932

Vadehavstur

Guiden tager jer med ud i Vadehavet og fortæller om havets rytmer og dets dyreliv. Gå i slikket og prøv samtidig at holde balancen – vi garanterer motion til lattermusklerne.
Antal personer: 12-70

_B4P6493

Landrovertur på stranden

Kør ud på den 4 km brede strand og få en virkelig god fornemmelse af at du kører på Nordeuropas bredeste strand. Vi har to landrovere, en 7 pers. Og 11 pers.

Indendørs aktiviteter på Kommandørgården

_B4P5686

Opklar et mord

Leg detektiv: En af hotellets gæster er blevet myrdet. Undersøg gerningsstedet, udspørg vidnerne og find morderen.
Antal personer: min. 16-75

linedance

Linedance

South West Country Club viser de amerikanske linedances til den dejligste countrymusik. Med få, enkle instruktioner vil kursisterne hurtigt kunne lære at danse linedance og nyde fællesskabet.

Indhent tilbud.

_DSC6426

Wellness

Forkæl krop og sjæl med nogle dejlige afslappenden massager og beautybehandlinge. Man kan frit benytte, saunaer, dampbade, tepidarium, pool. Vi kan arrangemre massage for ca. 8 pers. I timen. Og vi servere frugt og urtethe.

Indhent tilbund.

Temafester på Kommandørgården

Westernfest

Westernmusik sætter jer i den rette stemning, mens alle sætter cowboyhatten på. Lokalet er pyntet med hø-stakke i hjørnerne, cowboyhatte og wanted-plakater. På menuen er f.eks. barbeque, baked beans, spareribs, majskolber, bagte kartofler, stærk chili sovs… Mulighed for besøg af South West Country Club, der vil vise linedance. Start jeres western-fest med en ridetur, cowboys der ikke ønsker at være til hest, kan følge med i “hestevognen”.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Vikingefest

Efter en ridetur på vikingernes hest ”den islandske” bydes der på mjød. I vores rundtømmerhytte Saloon Antanas serveres en dejlig vikingemiddag med fyldig suppe, helstegt pattegris med diverse salater og pandekager til dessert. Om aftenen kan der underholdes med forskellige vikingelege og spil: Bueskydning, runetydning, jættens slangebøsse … Alle får udleveret en vikingehjelm under festen.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Gallafest

Kommandørgården byder på de rette rammer til en gallafest. Vi har en hyggelig sal – perfekt til servering af en lækker gallamiddag med levende lys. En stor festsal – perfekt til selskabsdans. Kompetente medarbejdere som vil gøre deres yderste for at sikre at jeres aften er en dronning værdig. Det eneste I skal gøre er at tage kjole og hvidt på, nyde velkomstdrinken og kanapeerne og nyde en fantastisk aften i selskab med kollegerne.

For pris, venligst send os en
forespørgsel.

Oktoberfest

I behøver ikke at tage til München for at holde firma fest på rigtig Oktoberfest manér. Kæmpe øl, lækre tyske pølsespecialiteter, skøn tyrolermusik, tjenere i lederhosen og selvfølgelig vil de kendte tyske øljomfruer sørge for en uforglemmelig aften i deres dirndl´s. Lokalet er festligt dekoreret, så alle kursisterne vil opleve den ægte tyske oktoberfest stemning og få en uforglemmelig aften.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Team building

Natural Leadership

• Teambuilding med naturen åbner indadvendte mennesker
• Hvis du elsker naturen, er du klar til at lære af den
• Teambuilding i naturen er som forretning og i dag kunder
• Naturen taler til alle
• Teambuilding med naturen tvinger dig til at forlade komfortzonen
• Teambuilding i naturen er unik

Ledelse med heste

Spændende og anderledes ledelseskursus, hvor deltageren er trænes i personlig ledelse i samarbejde med underviser og de islandske heste. Når folk arbejder med heste, fører mennesket hesten. I mange situationer er værktøjerne i dette lederskab de samme som dem, der bruges på mennesker.
Den eneste forskel er, at du ikke kan tale med hesten: du er nødt til at kommunikere gennem kropssprog og intuition. Baseret på “heste
klogere principper “.

heste på fold