Menu

Vadehavet - Kommandørgårdens baghave

Tag med en tur ud i vadehavet ved lavvande med vores vadehavsprofessorer.

Du vil lære en masse om vadehavets dyreliv, planter og ikke mindst en chance for at finde dine egne østers.

Der er også mulighed for en udvidet Vadehavs/Østerstur, hvor i bagefter sammen med guide vil tilberede de østers i har plukket.

Se kalender i linket nedenfor. Hvis i er en gruppe er det dog også mulighed at forespørge en tur på andre datoer.

 

Vesterhavet

Regnbue over Rømø

Nordeuropas bredeste strand

Sønderstrand
2 min kørsel fra Kommandørgården finder i den sydlige strand, herfra kan man se over til nabo øen Sylt samt færgen der bringer gæster imellem de 2 øer. Den er lidt mindre befærdet i højsæsonen, men et populært bademål, hvis man ønsker det lidt mere intimt. Biler kan ikke køre ned til vandet og man skal selv gå de sidste 100 meter. Denne strand er også populær for windsurfere mm. Fra hotellet kan du leje en strandsejler, som vi instruerer dig i, efterfølgende kan du flyve hen over stranden. Tager du med os på Ridetur er en Havsand tur også en rigtig god måde at opleve den smukke strand.

Lakolk strand
Finder du 5 min fra vores hotel, her kan man køre helt ud til vandet, en lækker badedestination, her er også livredder i højsæsonen. Det er også meget populært at lave picnic oppe i klitterne. 

Hvis du ønsker at opleve begge strande til hest kan du som øvet rytter deltage i en Rømø halvdagstur. Spørg nærmere i receptionen.