Sprog

  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • grupper
  • grupper
  • grupper
  • grupper
  • grupper
  • grupper
  • grupper

Frokostbuffeter

Printervenlig version

 

En frokostbuffet skal være spændende, sund og tilpasses årstiden. Som udgangspunkt har vi altid flere forskellige sild, laks, æg, pålæg, forskellige fyldige salater, 3 lune retter, ost og frugtsalat. En frokostbuffet kunne bestå af:

  • Forskellige slags sild med karrysalat
  • Æg med mayonnaise, rejer og kaviar
  • Roastbeef med tilbehør
  • Røget kalkunbryst med italiensk salat
  • Melon og italiensk parmaskine
  • Røget laks med æggestand og karse
  • Tomatsalat med mozzarella og basilikum
  • Hvidkålssalat med nødder, druer og rosiner
  • Gulerodssalat med rosiner
  • Hvedekernesalat
  • Tarteletter med høns i sparges
  • Glaseret hamburgerryg med grønlangskål og sennep
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller og flæskesteg med rødkål
  • Ost
  • Frugtsalat
   
  • Forskellige slags sild med karrysalat
  • Æg med mayonnaise, rejer og kaviar
  • Dyrlægens natmad
  • Røget lakseroulade med kaviarcreme
  • Pastasalat med tun og tomat
  • Tomatsalat med mozzarella og basilikum
  • Hvidkålssalat med nødder, druer og rosiner
  • Gulerodssalat med rosiner
  • Sprødstegte blæksprutter med sød chilisauce
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Rømøpande med skinkemedaljoner og cocktailpølser i paprikasauce
  • Rømølam i mintsauce
  • Ost
  • Frugtsalat