Varm Menuforslag til grupper
Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet.
Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet. Dessert er buffet.
Forretter
Tartelletter med dagens fyld
Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller
Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød
Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast
Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges
Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast
Hovedretter :
Flæskesteg og frikadeller med skysauce, rødkål , hvide kartofler
Gammeldags oksesteg med skysauce, glaseret perleløg og ærter, hvide kartofler og asier
Øl braiseret oksespidsbryst med hvide kartofler, dagens grønsager og hvide kartofler
Svinesnitzel, pommes sautes, ærter, smørsauce, tyttebær
Glaseret skinke og sønderjyske kålpølser, stuvede grønsager og hvide kartofler samt sennep
Dessert buffet
Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde
Pris (min. 20 personer)
2 retter – kr 195,-
2 retter – kr 185,-
3 retter – kr 225,-
En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person