Busgrupper og pensionistforeninger

Varm Menuforslag til grupper

Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet. 

Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet.  Dessert er buffet. 

Forretter

Tartelletter med dagens fyld          

 Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller

Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød

Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast

Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges

Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast


Hovedretter : 

Flæskesteg og frikadeller med skysauce, rødkål , hvide kartofler
 
Gammeldags oksesteg med skysauce, glaseret perleløg og ærter, hvide kartofler og asier
 
Øl braiseret oksespidsbryst med hvide kartofler, dagens grønsager og hvide kartofler
 
Svinesnitzel, pommes sautes, ærter, smørsauce, tyttebær
 
Glaseret skinke og sønderjyske kålpølser, stuvede grønsager og hvide kartofler samt sennep


 
Dessert buffet

Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde 



Pris (min. 20 personer)
                  2 retter – kr 195,-
                  3 retter – kr 235,-
 
Pris (min. 40 personer)
                  2 retter – kr 185,-
                  3 retter – kr 225,-

En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person