Varm Menuforslag til grupper
Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet.
Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet. Dessert er buffet.
Vorspeisen
Tortentartar mit heutiger Füllung
Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller
Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød
Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast
Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges
Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast
Hauptgerichte :
Schweinebraten und Fleischbällchen mit Sauce, Rotkohl, Salzkartoffeln
Altmodischer Rinderbraten mit Bratensauce, glasierten Perlzwiebeln und Erbsen, Salzkartoffeln und Dillgurken
Bier geschmort Rindfleisch serviert mit Salzkartoffeln, Gemüse des Tages und Salzkartoffeln
Schweineschnitzel, Pommes, Erbsen, Buttersauce, Preiselbeeren
Glasierter Schinken und südjütländische Kohlwurst, geschmortes Gemüse und Salzkartoffeln und Senf
Dessert buffet
Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde
Preis (min. 20 pro Person)(1)
2 retter – kr 195,-
2 Gerichte - DKK 185,-
3 Gerichte - DKK 225,-
En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person