Busgruppen und Rentnerverbände

Varm Menuforslag til grupper

Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet. 

Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet.  Dessert er buffet. 

Vorspeisen

Tortentartar mit heutiger Füllung          

 Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller

Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød

Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast

Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges

Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast


Hauptgerichte : 

Schweinebraten und Fleischbällchen mit Sauce, Rotkohl, Salzkartoffeln
 
Altmodischer Rinderbraten mit Bratensauce, glasierten Perlzwiebeln und Erbsen, Salzkartoffeln und Dillgurken
 
Bier geschmort Rindfleisch serviert mit Salzkartoffeln, Gemüse des Tages und Salzkartoffeln
 
Schweineschnitzel, Pommes, Erbsen, Buttersauce, Preiselbeeren
 
Glasierter Schinken und südjütländische Kohlwurst, geschmortes Gemüse und Salzkartoffeln und Senf


 
Dessert buffet

Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde 



Preis (min. 20 pro Person)(1)
                  2 retter – kr 195,-
                  3 retter – kr 235,-
 
Pris (min. 40 per(1)
                  2 Gerichte - DKK 185,-
                  3 Gerichte - DKK 225,-

En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person