Udendørs aktiviteter på Kommandørgården

13995414_1216058861771777_7058269884725543954_o

Ridning

 • 1 times ridning DKK 295,-

  Rid på ryggen af en sød islandsk hest gennem skoven og på mark- og grusveje.

 • 2 timers ridning DKK 395,-

  Rid på ryggen af en sød islandsk hest gennem skoven, heden og på markveje eller gennem klitterne og på Nordeuropas bredeste strand.

 • 3 timers ridning DKK 525,-

  Rid på ryggen af en sød islandsk hest på Nordeuropas bredeste strand. Kan om sommeren kombineres med svømning.

_DSC2153

Ridningture

 • Rømø halvdagstur DKK fra 695,-

  Rid gennem strandengen, langs Vesterhavet og derfra gennem Kirkeby Plantage over til det gamle brandbælte og Vråby Plantage.

 • Mandøtur DKK 1.245,-

  Rid om kap med tidevandet til og fra Mandø, hvor der rides rundt på øen og man rider på Danmarks ørken Koresand. Antal personer: 5-24

kombi

Kombineret ridning- & hestevognstur

Den ene halvdel rider, mens den anden halvdel tager turen gennem plantagen i hestevogn. Man mødes i skoven til en fælles pause hvor der serveres kaffe/øl/vand og små sandwich).
Antal personer: 9-50

 • 2,5 timer DKK 255,-

  pr. person kun i hestevogn

 • 2,5 timer DKK 495,-

  pr. rytter hvor der kombineres med vogn og ridning

three red for Kommandorgard e-mail

Strandsejlads

Flyv hen over Nordeuropas bredeste strand på en 3 hjulet vogn.
Antal personer: 6 – 8
Sted: Sønderstrand

 • 2 timer DKK fra 595,-

  Flyv hen over stranden på en 3 hjulet vogn. Teknikken læres på 10 min. Undervejs er der små konkurrencer. Hotellet har 4 blokarts men vi kan leje ekstra.

IMG_3095

Drageflyvning

Øvelserne kræver samarbejde, koordination og  lidt held. Arrangeres ved 6-50 personer i tidsrummet 09.00 – 20.00 ved Sønderstrand eller på en eng ud mod Vadehavet.

 • 2 timer DKK fra 175,-

  Hvem sætter hurtigst en drage op og hvem holder den længst i luften. Undervejs er der øvelser, som der gives point for.

P1060292

Orienteringsløb

 • til fods DKK fra 175,-

  Til fods løses forskellige poster i Rømøs skønne natur, som enten er målrettet jeres tema eller som er mere almene omkring Rømø. Antal personer: 16-100

 • til hest DKK fra 495,-

  Ligesom ved til fods, dog løses posterne til hest og de er mere almene omkring Rømø og den islandske hest. Antal personer: 10-50

IMG_3932

Vadehavstur

Guiden tager jer med ud i Vadehavet og fortæller om havets rytmer og dets dyreliv. Gå i slikket og prøv samtidig at holde balancen – vi garanterer motion til lattermusklerne.
Antal personer: 12-70

 • 1 time DKK 150,-
DSC02314

Østerplukning

 • 1,5 timer DKK fra 245,-

  Tag ud til østersbanken i Vadehavet, hvor I kan plukke friske østers og nyde dem naturel. Antal personer: 20-70

 • 3,5 - 4 timer DKK 450,-

  Fylder dem med østers. Tager til vores Saloon kun 50 meter fra Vadehavet. Vasker, åbner og laver østers på 4 forskellige måder under instruktion. Vi laver italienske østers, spinat gratinerede, pango friterede og østers naturel. Hertil bobler. Antal personer: 12-60

_B4P6493

Landrovertur på stranden

Kør ud på den 4 km brede strand og få en virkelig god fornemmelse af at du kører på Nordeuropas bredeste strand. Vi har to landrovere, en 7 pers. Og 11 pers.

 • Sønderstrand DKK fra 195,-

Indendørs aktiviteter på Kommandørgården

_B4P5686

Opklar et mord

Leg detektiv: En af hotellets gæster er blevet myrdet. Undersøg gerningsstedet, udspørg vidnerne og find morderen. Varighed ca.2,5 – 3 time, lidt afhængig af antal deltagere. 
Antal personer:  15-50

Basispris kr 4500,- plus en person pris.

 • Person pris DKK fra 245,-
linedance

Linedance

South West Country Club viser de amerikanske linedances til den dejligste countrymusik. Med få, enkle instruktioner vil kursisterne hurtigt kunne lære at danse linedance og nyde fællesskabet.

Indhent tilbud.

_DSC6426

Wellness

Forkæl krop og sjæl med nogle dejlige afslappenden massager og beautybehandlinge. Man kan frit benytte, saunaer, dampbade, tepidarium, pool. Vi kan arrangemre massage for ca. 8 pers. I timen. Og vi servere frugt og urtethe.

Indhent tilbund.

Temafester på Kommandørgården

Westernfest

Westernmusik sætter jer i den rette stemning, mens alle sætter cowboyhatten på. Lokalet er pyntet med hø-stakke i hjørnerne, cowboyhatte og wanted-plakater. På menuen er f.eks. barbeque, baked beans, spareribs, majskolber, bagte kartofler, stærk chili sovs… Mulighed for besøg af South West Country Club, der vil vise linedance. Start jeres western-fest med en ridetur, cowboys der ikke ønsker at være til hest, kan følge med i “hestevognen”.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Vikingefest

Efter en ridetur på vikingernes hest ”den islandske” bydes der på mjød. I vores rundtømmerhytte Saloon Antanas serveres en dejlig vikingemiddag med fyldig suppe, helstegt pattegris med diverse salater og pandekager til dessert. Om aftenen kan der underholdes med forskellige vikingelege og spil: Bueskydning, runetydning, jættens slangebøsse … Alle får udleveret en vikingehjelm under festen.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Gallafest

Kommandørgården byder på de rette rammer til en gallafest. Vi har en hyggelig sal – perfekt til servering af en lækker gallamiddag med levende lys. En stor festsal – perfekt til selskabsdans. Kompetente medarbejdere som vil gøre deres yderste for at sikre at jeres aften er en dronning værdig. Det eneste I skal gøre er at tage kjole og hvidt på, nyde velkomstdrinken og kanapeerne og nyde en fantastisk aften i selskab med kollegerne.

For pris, venligst send os en
forespørgsel.

Oktoberfest

I behøver ikke at tage til München for at holde firma fest på rigtig Oktoberfest manér. Kæmpe øl, lækre tyske pølsespecialiteter, skøn tyrolermusik, tjenere i lederhosen og selvfølgelig vil de kendte tyske øljomfruer sørge for en uforglemmelig aften i deres dirndl´s. Lokalet er festligt dekoreret, så alle kursisterne vil opleve den ægte tyske oktoberfest stemning og få en uforglemmelig aften.

For pris, venligst send os en forespørgsel.

Team building

Natural Leadership

• Teambuilding med naturen åbner indadvendte mennesker
• Hvis du elsker naturen, er du klar til at lære af den
• Teambuilding i naturen er som forretning og i dag kunder
• Naturen taler til alle
• Teambuilding med naturen tvinger dig til at forlade komfortzonen
• Teambuilding i naturen er unik

Ledelse med heste

Spændende og anderledes ledelseskursus, hvor deltageren er trænes i personlig ledelse i samarbejde med underviser og de islandske heste. Når folk arbejder med heste, fører mennesket hesten. I mange situationer er værktøjerne i dette lederskab de samme som dem, der bruges på mennesker.
Den eneste forskel er, at du ikke kan tale med hesten: du er nødt til at kommunikere gennem kropssprog og intuition. Baseret på “heste
klogere principper “.

heste på fold