Varm Menuforslag til grupper
Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet.
Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet. Dessert er buffet.
Appetizers
Tart tart tartare with today's filling
Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller
Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød
Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast
Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges
Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast
Main courses :
Roast pork and meatballs with cloud sauce, red cabbage, white potatoes
Old-fashioned beef roast with cloud sauce, glazed pearl onions and peas, white potatoes and asies
Beer braised beef brisket with white potatoes, vegetables of the day and white potatoes
Pork nitrite, french chips, peas, butter sauce, lingonberries
Glazed ham and South Jutland cabbage sausages, stewed vegetables and white potatoes and mustard
Dessert buffet
Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde
Price (min. 20 per person)(1)
2 retter – kr 195,-
2 courses – DKK 185
3 dishes - kr225,-
En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person