Bus groups and pensioners' associations

Varm Menuforslag til grupper

Såfremt det skal gå hurtigt kan alt serveres på buffet. 

Alternativt kan noget serveres f.eks. forret på tallerken, hovedret kan enten serveres ved bordet på fade eller som buffet.  Dessert er buffet. 

Appetizers

Tart tart tartare with today's filling          

 Dagens suppe – vælg mellem fiskesuppe, aspargessuppe, græskarsuppe eller hønsekødsuppe med boller

Varmrøget laks fra egen rygeovn med flødespinat og brød

Hjemmegravad laks på salat, hertil dildressing og asparges og toast

Indbagt fisk med flødespinat, hertil hummersauce med rejer og asparges

Rejecocktail med kodltvandsrejer og toast


Main courses : 

Roast pork and meatballs with cloud sauce, red cabbage, white potatoes
 
Old-fashioned beef roast with cloud sauce, glazed pearl onions and peas, white potatoes and asies
 
Beer braised beef brisket with white potatoes, vegetables of the day and white potatoes
 
Pork nitrite, french chips, peas, butter sauce, lingonberries
 
Glazed ham and South Jutland cabbage sausages, stewed vegetables and white potatoes and mustard


 
Dessert buffet

Isbar, æble tærte og creme fraiche, hjemmealavet rødgrød med fløde 



Price (min. 20 per person)(1)
                  2 retter – kr 195,-
                  3 retter – kr 235,-
 
Pris (min. 40 per(1)
                  2 courses – DKK 185
                  3 dishes - kr225,-

En kop kaffe fra buffet med en småkage – kun kr. 30,- pr. person