Korte ture

Østerhede

1 times ridning                                                           rød og blå tur

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Hvis man her holder øjnene åbne, kan man se rådyr der står og græsser og kigger på os mens vi galopere forbi ad de sjove snoede stier, der går både op og ned, til højre og til venstre. Her mærkes vinden i håret og suset i maven, men bare rolig, tempoet er kontrolleret og alle kan være med. Husk at tage en dyb indånding og nyd den skønne duft af skoven og fuglesang. 

 

Pris pr. pers……. 295,- 

 

Vadehav & undervisning

blå tur
1 times ridning for helt nybegyndere eller små børn.

Vi rider 25 minutter i ridehallen hvor du og de andre ryttere vil modtage undervisning. Dette indebærer både at starte, dreje og stoppe hesten. Hvordan du sidder og holder på tøjlen. Vi introducere dig for tølt/trav. Først når underviseren er sikker på at have oplært alle, rider vi udenfor. Vi starter omkring ridehallen og rider rundt om hestefoldene af hestenes løbesti, som de løber ud på deres natfolde. Vi tølter lidt og rider om forbi et rigtig Rømøhus, ud langs hestenes natfolde, tølter langs stien og kommer ud til vandet, hvor vi rider ned på standen og rider langs vandet. Vi følger vadehavet indtil vi rider op mellem gæstemarkerne op mod campingpladsen og tilbage mod natfoldene af vadehavstien. Her drejer vi tilbage mod Rømøhuset og rider igen ind på hestenes løbesti, rundt om foldene i tølt og slutter turen af i stalden, hvor vi hopper af hestene.

Pris pr. pers……..295,-

Kirkeby plantage

rød og blå tur
2 timers ridning.

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. På denne tur igennem plantagerne kan man ofte, hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os mens vi tølter forbi. Vi passere en grusvej og rider igennem den smukke hede, over i Kirkeby Plantage, hvor masser af ridestier venter os. 
Her tølter og galoperer  vi ad snoede stier, der går både op, ned, højre og venstre om. Selvom vi befinder os i plantagen kan man mærke vinden i håret og suset i maven, når man følger med hesten rundt i svinget. Men bare rolig det ujævne terræn gør at der holdes et jævn og roligt tempo. Vi rider forbi Rømøs højeste punkt, Spidsbjerg. 

Pris pr. pers……..395,-

Sønderstrand

2 timers ridning.
Rød og blå tur

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Her kan man ofte hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os mens vi tølter forbi. Vi rider ud af markveje og  gennem klitterne inden vi ankommer til Sønderstrand.
Herfra rider vi ud over stranden. Herfra kommer vi ud til vandet, hvor vi lader hestene køle deres hove i havet. Vær opmærksom på at på den blå tur vil man ikke nå helt ud til vandkanten da stranden er knap en kilometer bred!

 Pris pr. pers……..395,-

Solnedgang

2 timers ridning.
Rød og blå tur

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Her kan man ofte hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os mens vi tølter forbi. Vi rider ud af markveje og  gennem klitterne inden vi ankommer til Sønderstrand.
Herfra rider vi ud over stranden, hvor vi begynder at kunne se solen gå ned. Herfra kommer vi ud til vandet, hvor vi lader hestene køle deres hove i havet. Vær opmærksom på at på den blå tur vil man ikke nå helt ud til vandkanten da stranden er knap en kilometer bred!

 Pris pr. pers……..395,

Havsand

3 timers ridning
Rød tur

Vi rider galop ud ad markveje og skridter gennem klitterne, inden vi ankommer til Sønderstrand. Herfra tølter vi ud over stranden og en lille galop er der også plads til.

Vi følger prilen rundt og hernæst kommer et langt stykke ved vandet. Her er der mulighed for nogle fantastiske tølt- og galopture i et roligt og kontrolleret tempo.

Under pausen, hvor der også tilbydes lidt at drikke, er der mulighed for at tage sadlen af og begive sig ud på en svømmetur med hestene, så husk badetøjet. Ridtet fortsættes langs vandet, over til Bananøen, hvor der afholdes endnu en drikkepause ved dette fantastiske naturfænomen.
Herfra rider vi ind til klitterne og følger dem, så vi ikke forstyrrer de mange strandsejlere og kitebuggies i deres områder.

Pris pr. pers……..495,