Dine forventninger til turen

78618395_567799050462802_2549300958349754368_n

Husk vi har med levende dyr at gøre! 
Alt ridning og omgang med vores heste er på eget ansvar!
Der kan ske uheld, men det sker heldigvis sjældent!

Når hestene sadles op kan det ske at de bliver bange eller urolige. Derfor kan det i sjældne tilfælde ske at hesten kommer til at træde sig over fødderne. 

Der er ikke garanti for hverken tølt eller galop. Resultatet af din ridetur er ikke kun afhængig af hesten men også rytteren og omstændighederne. Selv om turen afbrydes da du bliver bange eller falder af kan vi ikke refundere penge. Vi kan heller ikke refundere hvis hesten er doven og ikke vil ride i det tempo du ønsker. Heste er levende dyr, 1 tur er fantastisk og 1 anden kan være elendig. Sådan er det. Vi kan kun sige op på hesten igen. En yderst sjælden gang har vi måske ikke heste nok, da nogle heste er blevet syge. Her vil du få tilbudt en alternativ tur eller penge retur. Tiderne for turene er ca. tider. Desværre kan det tage længere tid at forberede en tur end de 45 minutter som planlagt. Så have god tid.

Vi rider i alt slags vejr:

Turen bliver ikke aflyst grundet regn og sne. Vi har regntøj og gummistøvler man kan låne.

Hvis vejret er umuligt at ride i, i tilfælde af storm eller for høj vandstand, planlægges en anden riderute. Er det for farligt at ride ud rykkes turen, i samarbejde med gæsten, til en anden dato.

Bemærk:  

For at tage en guidet tur har vi et minimum antal ryttere, der kræves. I lavsæsonen forbeholder vi os ret til at ændre dato og klokkeslæt for din ridetur, hvis du bestiller en tur for mindre end 3 ryttere og ingen andre ryttere bestiller den samme tur.