Kommandørgårdens fiskebuffet

Vores fiskebuffet er en overdådig oplevelse

Fiskebuffeten kan opleves hver fredag aften klokken 18:00 – 21:00, samt tirsdage i højsæsonen (undtagen i ugerne 48-51).

Kolde retter

·     Æg med mayonaise, rejer og kaviar

·       En variation af skønne danske sild

·       Hjemmestegte sild

·       Hvidvinsdampet langefilet med cocktaildressing og rejer

·       Surimisalat

·       Scampi i cocktaildressing med ananas og vindruer

·       Skalrejer med mayonaise og citron

·       Diverse salater

·     Variation af  rug- og franskbrød 

Varme retter

·     Nordisk fiskesuppe med muslinger og fiskestykker, hertil croutoner og aioli

·       Gratinerede blåmuslinger

·       Fiskefilet med remoulade og citron

·       Orly-friteret sæsonfisk

·       Indbagte rejer med sauce-tartar eller sød chilisauce

·       Ovnbagt mørksej med hvidløg-salvie-rosmarin-sauce

·       Hvidvinsdampet laks med citronsauce og ristet spinat

·       Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade

·       Hvidvinsdampet  rødspættefilet Annemarie med sauce hollaindaise, rejer og asparges

·       Kulmule med skind, bagt i ovn med tomatvinaigrette

·       Ris, kartofler og pommes frites