Menu

Booking

Pila

Booking af rideture, ridepakker og rideophold foregår enten via vores online booking eller via e-mail til: info@kommandoergaarden.dk eller udfyld nedenstående formular.

Dette skal du huske at skrive i mailen:

– hvilken type tur (blå/rød, strand/plantage), ridepakke eller ophold ønsker du? 

–  ønsket ankomstdato, antal dage

– fuld navn, adresse og telefonnummer

–  antal personer (evt. børn under 13 år)

–  ride erfaring

Hvis du er, eller skal på ferie på Rømø og ikke skal bo på Kommandørgården kan du reservere en tur ved at komme til Hotelreceptionen når du ankommer til øen, og betale samtidig.

Vores politik er som følgende.

Vi kan kun lave en reservation, via mail eller telefon, til dig hvis ét af følgende punkter er opfyldt:

-Du vil reservere ridning til en større gruppe, min. 6 personer.

-Du skal bo på Kommandørgården, enten på hotellet, i hytte eller camping.

-Du kommer til Rømø kun for at ride!

-Du vil gerne booke en ride pakke med flere rideture.

Vi bliver nødt til at booke rideture til vores egne husgæster først for at være sikre på at have heste til dem.

Vi håber at du vil have forståelse for dette. Selvfølgelig er det stadig altid muligt at reserveret ture på hverdage, ude for højsæsonen.

Dine forventninger til turen

78618395_567799050462802_2549300958349754368_n

Husk vi har med levende dyr at gøre!

Der er ikke garanti for hverken tølt eller galop. Resultatet af din ridetur er ikke kun afhængig af hesten men også rytteren og omstændighederne. Selv om turen afbrydes da du bliver bange eller falder af kan vi ikke refundere penge. Vi kan heller ikke refundere hvis hesten er doven og ikke vil ride i det tempo du ønsker. Heste er levende dyr, 1 tur er fantastisk og 1 anden kan være elendig. Sådan er det. Vi kan kun sige op på hesten igen. En yderst sjælden gang har vi måske ikke heste nok, da nogle heste er blevet syge. Her vil du få tilbudt en alternativ tur eller penge retur. Tiderne for turene er ca. tider. Desværre kan det tage længere tid at forberede en tur end de 45 minutter som planlagt. Så have god tid.

Vi rider i alt slags vejr :

Turen bliver ikke aflyst grundet regn og sne. Vi har regntøj og gummistøvler man kan låne.

Hvis vejret er umuligt at ride i, i tilfælde af storm eller for høj vandstand, planlægges en anden riderute. Er det for farligt at ride ud rykkes turen, i samarbejde med gæsten, til en anden dato.

Bemærk :  

For at tage en guidet tur har vi et minimum antal ryttere, der kræves. I lavsæsonen forbeholder vi os ret til at ændre dato og klokkeslæt for din ridetur, hvis du bestiller en tur for mindre end 3 ryttere og ingen andre ryttere bestiller den samme tur.