Strandsejlads på Rømø

Når du kommer over diget, er du overrasket over Sønderstrandens storhed. 10 km² hård, flad sand, skabt for vindsport. Det er ikke kun et Mekka for vindsportsentusiaster, men er også et af de bedste steder i verden til at prøve vindsport for første gang.

Strandsejler

Kan annulleres ved dårligt vejr (for lidt eller for meget vind) eller når stranden er oversvømmet dog mindst dagen før.

Vi anbefaler at man også selv holder øje med vind og vejrforhold og minimum dagen før kontakter udlejer for at bekræfte tidspunktet. Udlejer kan ikke blive ansvarlig for at aktiviteten må aflyses pga. dårligt vejr.

Der vil dog altid blive afregnet et annulleringsgebyr på 250,-kr i alt

Ødelagt udstyr.

Ødelægges dele af strandsejleren kan lejer kræve erstatning.

Drager og windsport på vandet

Kite surfing er en vandsport, hvor udøveren benytter et lille sejlbræt med fodstropper og finne, som trækkes gennem vandet af kraften fra en styrbar fritflyvende drage. Sejleren styrer dragen med et eller flere drageliner (normalt fire), som er ført fra dragen og ned til en kort bom, som sejleren holder i ved anvendelse af en såkaldt trapez.

Wind surfing er en sport, der involverer sejlads på et bræt med vinden som fremdrift, ved hjælp af et enkelt sejl. Det gælder om for surferen at fange vinden i sejlet og på den måde komme i fremdrift.

Windsurfing
Skummende hav