Menu

Salgheste

VORES HESTESALG ER SAT PÅ STAND-BY hen over højsæsonen! Ved interesse henvend dem venligst til midt august. God sommer 🙂 

Største delen af vores rideheste er til salg. Fordelen ved at finde din nye makker hos Kommandørgården er, at du ved at hesten er vandt til det hele! Vi rider ude i naturen med dem alle sammen hele tiden og ved hvordan hver hest reagere på tingene. Vores heste er ikke trænet op til konkurrencer, men ud over at der er lagt vægt på sindet, er en god tølt også et stort fokuspunkt i vores avl. Sammentidtig kan du være sikker på at en hest fra Kommandørgården vil bære dig igennem alle former for natur.

I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til hestene.

Her finder i vores salgsliste. 

Pris kategori (i DKK) : A = 5 000 – 15 000 / B = 15 000 – 30 000 / C = 30 000 – 45 000 / D = 45 000 – 60 000 / E = 60 000 – 75 000 / F = 75 000 – 90 000

HestPris kategoriSærlig note
1 – Pegasus F
2 – Fønix E
5 – Tigull F
6 – Ás F
9 – Silja C
10 – Gleði C
11 – Litla E
14 – Nikita E
16 – Stjarna E
18 – Amor E
19 – Bokki E
20 – Asa E
21 – Fina C
22 – Asbjörn F
23 – Rökkvi C

1) Pegasus fra Kommandørgården (2015) – En hest med vinger/ a horse with wings

Price kategori : E

2)  Fønix fra Kommandørgården (2015) 

Mother: Svás frá Syðra-Skörðugili Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,36 m.

Fønix er vores yngste afkom efter vores elskede Svás som er mor til nogen af vores ynglingsrideheste! Og Fønix bliver helt sikkert også en af dem. Sød og blid i alt håndtering. Kan kigge en smule på tur men er efterhånden en garvet guidehest som ikke har noget imod at gå forest. Nem på tøljen. Fin tølt. 4 gænger. Nem at splitte gangarterne ad. 

Price kategori : E

4) Punktur fra Kommandørgården (2005) ♂

Mother: Sæla fra Gilsfjarõarmúla Father: Glóblesi fra sauðárkróki

Hight: 1,41 m.

Stor, robust vallak med verdens bedste sind. Han vil aldrig gøre en flue fortræd. Kan rides af selv de mindste, men han takker ikke nej til lidt tempo hen over stranden.

Price kategori : E

5) Tigull fra Kommandørgården (2006) ♂

Mother: Gusa fra blåkærskov Father: Glóblesi fra sauðárkróki

Hight: 1,33 m.

4 komplet adskilte gangarter og en utrolig blød tølt og en fantastisk flydende gallop. Han har ikke så travlt. Stabil og ikke bange for noget! 

Price kategori : F

6) Ás fra Kommandørgården (2016) ♂

Mother: Pila vom Steinadlerhof  Father: Logi fra Kommandørgården

Ás er meget sød og elsker kys. Han er en meget blid hest, der har brug for en rytter med en vis erfaring. Stadig lidt genert med tølt, men det skrider frem dag efter dag. Kan gå i en lav og behagelig hastighed, såvel som at lave hurtig galop, hvis du beder ham om det.

Price kategori : E

9) Silja fra Herredsholm (2001) ♀

Mother: Kátina fra Vinkærgård Father: Eilifur fra Faksemosen

Hight: 1,24 m.

Silja er mange børn og unges yngling. Stabil og frygtløs følger hun pænt med på rækken uden besvær. Ikke doven og ikke for frisk til de mindste. Mange børn har fået deres første gallop på Silja da hun syntes det er lidt nemmere at følge med i en stille behagelig gyngegallop på sine korte ben.

Price kategori : C

10) Gleði fra Kommandørgården (2003) ♀

Mother: Lipurtá fra vestri-leirárgöõum Father: Gassi fra vorsabæ II

Hight: 1,33 m.

Sød og ærlig hoppe som er 100% stabil. Hun går frisk fremad, men løber ikke. Har dejlige adskilte gangarter. 5 gænger. Han rides af alle! Men man skal have lidt erfaring for at finde den helt rigtige tølt.

Price kategori : C

11) Litla fra Kommandørgården (2016) ♀

Mother: Fenja fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Litla er vores Barbie-hest: perfekt til unge ryttere, hun har en behagelig tølt og galop. Hun er en meget nysgerrig hest med glimt i øjnene. Giv hende en masse kærlighed, så bliver hun din bedste ven!

Price kategori : D

12) Fila frá Flugumýri (1995) ♀

Mother: Ferja fra flugumýri Father: Kveikur frá Miðsitju

Hight: 1,28 m.

En ældre hoppe fra Island, som der mest bruges til avl, men stadig gerne tager en tur i ny og næ. Stadig frisk og villig samt 100% stabil. Blød tølt. Nem at side på for alle. Kan bruges til begyndere. Følger fint med på række.

Price kategori : B (vent på føl)

13) Frekja fra Kommandørgården (2014) 

Mother: Gjóla frá Syðra-Skörðugili Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,37 m.

Frekja er en super fin, stor og meget klog hoppe. Hun har arvet sin mors bløde tølt og gode sind. Hun er fremadgående og villig. Dog virkelig stabil taget hendes unge alder i betragtning. 

Price kategori : E

14) Nikita fra Kommandørgården (2010

Mother: Tølta fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,36 m.

Sporty, langbenet hoppe som vi også har brugt til avl. På rideturene er hun meget populær. Hun følger pænt med i alle gangarter og er nem og blød på tøjlen. Kan rides af de fleste.

Price kategori : D

15) Diva fra Kommandørgården (2013

Mother: Píla wom Steinadlerhof Father: Logi fra Kommandørgården

Lukushesten til den meget øvede rytter. Diva er en hest med lige så mange haters som fans. Hun er helt igennem en rigitg fantastisk hest at ride på. Meget sensibel og med skønne gangarter. Hun er dog meget villig og lidt af en diva der gerne tager hele styringen hvis hun får lov.

Price kategori : F

16) Stjarna fra Kommandørgården (2016

Mother: Hrönn fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Med sin søde og omsorgsfulde personlighed tager Stjarna dig med på en fantastisk tur. Hun vil gå perfekt på rideture med en behagelig og klar tølt. Det sker også, at hun kan være lidt stædig, når hun er alene, så du må vise hende, hvem der er chefen!

Price kategori : D

Fotokommandoergaarden 293

17) Spólason fra Kommandørgården (2007

Mother: Spóla frá Stokkseyri Father: Logi fra Kommandørgården

Vores sortbrogede charmetrold med blå øjne, efter gårdens legendariske Spola der har givet gårdens bedste heste. Han er en bestemt herre, der ser sig selv som konge over de andre heste på folden og turen, få ham på andre tanker.

Price kategori : E

18) Amor fra Kommandørgården (2016

Mother: Sæla frá Gilsfjarðarmúla Father: Logi fra Kommandørgården

Amor, navnet siger alt, er en ægte kærlighedsgiver! Virkelig hensynsfuld overfor sin rytter, han vil altid gøre, hvad han bliver bedt om og aldrig sætte et skridt forkert. Med en fantastisk tølt er han perfekt til unge ryttere. Voksne vil også have det sjovt med ham.

Price kategori : E

19) Bokki fra Kommandørgården (2008

Mother: Svás fra syöra-skörõugili Father: Hænir (Oddur) frá Oddsstöðum I

Hight: 1,40 m.

Én af vores bedste tøltmaskiner! En høj vallak med utrolig meget power der skal kunne håndteres! Han er dog stabil og bliver ikke bange for noget. Der er ingen tvivl om at han vil gøre sig godt på konkurrence-banen.

Price kategori : E

20) Asa fra Kommandørgården  (2016

Mother: Fíla fra Flugumýri Father: Logi fra Kommandørgården

 Asa er et godt match for både mellemliggende og erfarne ryttere. Med en god tølt og hastighed tager hun dig med på en dejlig tur. Hun kan være lidt usikker, hvis du beder hende om at gå foran, men hun kan med en rytter, der viser hende, at der ikke er noget at være bekymret for.

Price kategori : D

21) Fina fra Kistrup (2002

Mother: Stjarna fra Godthåb Father: Smellur fra Hvolsvelli

Hight: 1,29 m.

En lille, men bom-stærk, robust og villig hoppe. Hun foretrækker altid tølten og traven ser vi sjællendt. Kan rides af alle. 100% stabil. 

Price kategori : C

22) Asbjörn fra Kommandørgården (2014) ♂

Mother: Svás frá Syðra-Skörðugili Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,42 m.

Vores lille engle-barn. Stor, langbenet sportsmodel med utrolig behagelige gangarter. 4 gænger. Ekstremt god af sind. Hesten både til den flittige konkurrencerytter, til luksus-turrytteren og endda til børnene også.

Price kategori : F

23) Rökkvi fra Kommandørgården (2004) ♂

Mother: Dama fra skáney Father: Týr vom Rappenhof

Hight: 1,39 m.

Rolig og godmodig vallak der passer rigtig godt på sin rytter. Kan rides af alle! Falder til grissepassiden. Rökkvi har støvallergi!

Price  kategori : C

25) Hugljúf fra Kommandørgården (2010

Mother: Elska fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,39 m.

En stor pige med godt løft og flotte store bevægelser. Hun er kærlig og vil gøre alt for at behage sin rytter. Hun kan godt kigge lidt på sine omgivelser, men er ganske rolig.

Price kategori : D

26) Thor fra Kommandørgården (2005

Mother: Lipurtá fra vestri-leirárgörõum Father: Glóblesi fra sauðárkróki

Hight: 1,38 m.

En vallak, der gerne er blandt de forreste. Han har let ved tølt, men man ser ham sjældent i trav. Ekspert i at trække hestesko af sig selv under ridning, hvis han bliver for pasagtig, så grib tøjlen an.

Price kategori : D

27) Prinsessa fra Kommandørgården  (2016

Mother: Gledi fra Kommandørgården Father: Kongur fra Kommandørgården

Mange unge rytteres favorit! Med en dejlig tølt og en stabil galop vil hun forsikre dig om god sjov og kærlighed. Hun kan nogle gange se lidt på hvad der sker i buskene, men hvis du er afslappet, vil hun hurtigt forstå, at der ikke er noget at være bekymret for. Hun er ikke vant til at være i fronten, men hvis du bruger benene lidt, og viser, at du er motiveret, mærker hun, hvem der bestemmer.

Price kategori : D​

29) Kristin fra Kommandørgården (2011

Mother: Flugsæl fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,30 m.

Fine lille Kristin. Hesten som blev solgt til København men kom retur. Det er vi glade for! Nem og simpel at ride på. Fine gangarter. Ikke den aller hurtigste på stranden men hun følger med i alle gangarter. Hun var forfærdelig stædig under tilridning, men den stædighed ser vi ikke meget til længere.

Price kategori : C

31) Kolbrún fra Kommandørgården (2007

Mother: Fíla frá Flugumýrin Father: Logi fra Kommandørgården

Vores smukke stolthed af egen avl. Elegant og med 4 gode rene og bløde gangarter. Vil gerne være forrest i gruppen. Hun er en sportshest, som er sund og rask, og godkendt af dyrlægen, så lade ikke den slanke krop narre dig.

Price kategori : D

33) Hera fra Kommandørgården (2014

Mother: Tolta frá Flugumýrin Father: Logi fra Kommandørgården

Afhængigt af hendes humør kan Hera være en meget nem hest, der går uden at stille spørgsmål, eller hvis hun føler sig frisk, kan hun være lidt hoppende. Men hun tager sig altid godt af hendes rytter og vil give dig en uforglemmelig tur.

Price kategori : E

34)  Prinz fra Kommandørgården (2015

Mother: Albina frá Skáney Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,38 m.

Vores unge stærke og modige Prinz. Selvom han er bange for traktorer, besvimer han ikke ved synet af dybe vandpytter, sejlads eller endda spring. Du bliver nødt til at diskutere lidt med ham for at finde den perfekte tølt, men hans galop fører dig til en helt ny verden. Stabil og omsorgsfuld, han bliver helt sikkert din nye bedste ven.

Price kategori : F

35) Drottning fra Kommandørgården (2015

Mother:  Sæla frá Gilsfjarðarmúla Father: Logi fra Kommandørgården

Et lille vidunder der stod på folden den morgen. Længe havde vi ventet på at Sæla lavede et rød-broget HOPPE-føl til os. Og her er hun så. Stor, langbenet og elegant. Enkelte ridegæster har allerede haft fornøjelsen af Drottning. Ingen tvivl om at hun går i sine brødres fodspor (Punktur og Skjoni) og bliver en af de helt store favoriter.

Price kategori : F

37) Elinga fra Kommandørgården (2012

Mother:  Gjóla frá Syðra-Skörðugili Father: Oddur frá Oddsstöðum

Utrolig sød og godmodig hoppe. Tager alle nye ting 100% afslappet. Hun kan have en plasticpose hængende i hvert øre i blæsevejr uden at fortrække en mine. Hun har en sær vane med at skulle putte alting i munden.

Price kategori : D

38) Blessa fra Kommandørgården (2004

Mother: Vaka fra viberg Father: Glóblesi fra sauðárkróki

Hight: 1,32 m.

Hun kan virke lidt reserveret på folden, men når man først har hende i hænder er hun meget kærlig og stabil. Hun kan rides af næsten alle og følger godt med gruppen.

Price kategori : C

39) Einfari fra Kommandørgården (2011) ♂

Hight: 1,39 m.

Mother: Perla fra Bjarnastöðum Father: Logi fra Kommandørgården

Stor ung vallak. Han var let at arbejde med fra starten af, men er lige pt. I teenagealderen hvor rytterens grænser skal prøves af. Han har fantastiske bevægelser, ligesom mor Perla I hendes yngre dage.

Price kategori : D

40) Brellir fra Kommandørgården (2004) ♂

Hight: 1,30 m.

Mother: Birdna fra Kommandørgården Father: Gassi fra vorsabæ II

Sportshesten med de høje benløft og den bøjede nakke.  Han er meget villig og kærlig, og har rene gangarter. Han traver gerne, men har masser af tølt.

Price kategori : D

41) Jökull fra Kommandørgården (2010) ♂

Hight: 1,37 m.

Mother: Pila vom Steinadlerhorf Father: Logi fra Kommandørgården

Rolig og særdeles stabil vallak til den kræsne rytter. Tølten ligger lige for – klokkeren og blød. Galoppen er rummelig og let at følge. En af turisternes foretrukne heste.

Price kategori : F

42) Funi fra Kommandørgården (2011) ♂

Hight: 1,40 m.

Mother: Sæla frá Gilsfjarðarmúla Father: Logi fra Kommandørgården

Ganske ung vallak med de smukkeste bevægelser. Under træning var han lidt af en ballademager, men han er nu faldet godt til som ridehest, og har opnået status som en af turisternes yndlingsheste.

Price kategori : E

43) Lukka fra Kommandørgården (2014

Hight: 1,37 m.

Mother: Sæla frá Gilsfjarðarmúla Father: Logi fra Kommandørgården

Rigtig sød hoppe med tølt i lange baner. Hun er gode og nysgeri, men ny i jobbet og derfor kræver hun en dygtig rytter som kan vise hende vejen.

Price kategori : D

44) Perla fra Kommandørgården (2016

Mother: Perla frá Bjarnastöðumfrá Bjarnastöðum Father: Ukendt (vi gætter på Fönix)

Ligesom hendes mor vil du føle dig som på en sky, når du tølter på hende. Perla kan til tider være lidt stædig nogle gange, men på en sød måde!

Price kategori : D

46) Freyja fra Tyltagergård  (1999 

Mother: Næla fra skanõi Father: Gassi fra vorsabæ II

En VILLIG hoppe med masser af tølt, men mixer også. Hun er lidt selvstændig og har en stærk psyke. Man skal være en god rytter for at ride hende, og stole på sig selv og hesten. Hænger man i tøjlen, vil I hurtigt blive træt af hinanden.

Price kategori : C

47) Fala fra Kommandørgården (2008

Mother: Lipurtá fra vestri-leirárgörõum Father: Hænir (Oddur) frá Oddsstöðum I

Hight: 1,30 m.

Kærlig og frisk pige med super bevægelser og høje benløft. Hun tilpasser sig rytterens ønske om tempo, og følger troligt med flokken.

Price kategori : D

48) Ljómi fra Kommandørgården (2008

Hight: 1,38 m.

Mother: Vaka fra Viberg Father: Logi fra Kommandørgården

Logi’s stråle glans – næsten en kopi af ham selv. Han er ligeså god som hans far, så vi glæder os over at have en kastreret Logi, så ryttere kan nyde de dejlige bløde bevægelser.

Price kategori : D

49) Halastjarna fra Kommandørgården (2010

Hight: 1,27 m.

Mother: Svás fra Syðra-Skörðugili Father: Logi fra Kommandørgården

Villig lille hoppe som aller helst vil ud og galopere på stranden! Stadig styrbar og til at bremse ned. Gangarterne er på plads. Ikke en af de heste vi bruger aller mest grundet hendes mindre størrelse i kombination med hendes villighed. En super dejlig hest til den lille erfarende rytter.

Price kategori : B

50) Flugsvinn fra Kommandørgården (2009

Mother: Næla fra Skanði Father: Oddur fra Oddsstöðum

Hight : 1,36 m.

Smuk hoppe med fantastiske gangarter. Hun tøltede sent, men mestre nu denne gangart på et niveau der kunne klare sig på konkurrence banerne. Kræver en erfaren rytter, da hun bliver usikker hvis hun ikke forstår hvad man vil.

Price kategori : E

51) Steina fra Kommandørgården (2012

Mother: Logi frá Kommandørgården Father: Oddur fra Oddsstöðum

Stor men meget sød og godmodig hoppe, som gør sit bedste for rytteren. En drøm at ride på da hun bare tølter der udaf, hun kommer sikkert til at blive en af favoritterne.

Price kategori : F

52) Fjöður fra Kommandørgården (2008

Mother: Gjóla fra Syðra-Skorðugili Father: Oddur fra Oddsstöðum 

Supersød og blød hoppe med en lille fjer i panden, deraf navnet. Masser af tølt, derfor også blød som en fjeder. En glad lille pige der har masser af energi. Hun skal have en rolig rytter, da godt selv kan blive lidt stresset hvis rytteren gør.

Price kategori : E

54) Gleði (ung) fra Kommandørgården (2009

Mother: Fila fra Flugumýri Father: Stigur vom Störtal

Hight: 1,35 m.

Fantastisk hoppe med god vilje og en super tølt. Hun er altid frisk på en god galop på stranden, men er sammentidlig nem at kontrollere. En hest som altid er en fornøjelse at tage en tur på.

Price kategori : E

55) Glaða fra Kommandørgården (2009

Mother: Fila fra Flugumýri Father: Logi fra Kommandørgården

Hight: 1,24 m.

Næsten tilredet uden sadel, da hun er fantastisk blød at sidde på. Hun vil gerne fremad, så hun kræver en erfaren lille rytter. En hest til børn og mindre ryttere. Pigernes hest.

Price kategori : B

57) Elding fra Kommandørgården (2012

Mother: Albína frá Skáney Father: Logi fra Kommandørgården

Vores søde prinsesse-hest som godt kan være lidt fint på den og er ikke glad for at få mudrede hove. Men venlig og dejlig at ride er hun bestemt! Alle hendes helsøskende er i dag fantastiske rideheste, så selvfølgelig vil Elding følge i deres fodspor med god vilje og lækre gangarter.

Price kategori : D

58) Frostrós fra Kommandørgården (2012

Mother: Dama frá Skáney Father: Oddur frá Oddsstöðum

Utrolig flink hoppe der har været nem I al omgang lige fra starten. Hun er vores sidste afkom af vores fantastiske hoppe Dama som vi savner helt ubeskriveligt. Derfor er Frostos nu blevet vores lille engle-barn. Hun har nogle super gangarter med meget store bevægelser i forhold til hendes størrelse. En hest der skal nydes og sættes pris på.

Price kategori : F

59) Audur fra Kommandørgården (2012

Mother: Flugsvinn fra Kommandørgården Father: Logi fra Kommandørgården

Vores lille Audur er stadig i træning. Med en meget sød personlighed har hun brug for, at vi tager det langsomt for at starte op med hende. Der blev gjort mange fremskridt i løbet af sommeren, og hun lover at være en fantastisk trailhest!

Price kategori : E

61) Hrönn fra Kommandørgården (2001) ♀

Mother: Swàs fra syõugili Father: Vængur fra engiýri

Hight: 1,35 m.

Stor, rolig og kraftig hoppe med rummelige gangarter. Benene er bedst til kortere ture, men hun kan bære både store som små ryttere. Hun er altid på slankekur.

Price kategori : B

63) Flugsæl fra Kommandørgården (2004

Hight: 1,28 m.

Mother: Blika frá Þorbergsstöðum Father: Glóblesi frá Sauðárkróki

Den lille sportshest til de dygtige piger. Hun har rene gangarter og 100% energi. Hun er helst placeret forrest i gruppen, og er altid klar på en frisk galop.  

Price kategori : D

66) Elska fra Kommandørgården (1999

Mother: Næla frá Skanði Father: Náttprymur frá Arnpórsholti

Krudtugle, der gerne ligger forrest. Hun kræver en erfaren rytter og kan man styre hende, får man en rigtig god rideoplevelse. Men bare rolig, hun stikker ikke af, men synes derimod at livet er for kort til langsomt skridt.  Damen kan næsten galoppere på stedet.

Price kategori : B (vent på føl)