Korte rideture for alle niveauer

Vråby Plantage

Rød og blå tur
1 times ridning 

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Hvis man holder øjnene åbne, kan man se rådyr der står og græsser og kigger på os, mens vi galoperer forbi ad de sjove snoede stier, der går både op og ned, til højre og til venstre. Her mærkes vinden i håret og suset i maven, men bare rolig, tempoet er kontrolleret og alle kan være med. Husk at tage en dyb indånding og nyd den skønne duft af skoven og fuglesangen.

 • Pris pr. pers DKK 345,-
DSC_0506

Vadehav & marsk

Grøn tur
1 1/2 timer, 40 min ridning for helt nybegyndere eller små børn

Vi byder velkommen ved bordet. Alle får udleveret et hestekort som de skal finde i skabet.

Alle får grundlæggende ride undervisning på en træhest.

Rytterne skal nu finde deres heste der står klar på gårdspladsen.

Hestene trækkes til ridehallen. Her går alle en sikker oplæring i ridning på deres heste. (rare pensionerede islændere)

Herefter en hyggelig ridetur over marsken og på vores lille strand ved Vadehavet.

Barnet skal kunne ride selv. Hvis dette ikke er muligt, skal
forældre gå ved siden af. 

Efter turen hænges sadler og udstyr på plads og vi fodre hesten og strigler den lidt som tak.

 • Pris pr. pers DKK 395,-
Billede1

Familietur

Lilla tur
1,5 times : Hestene er opsadlet, fuld fokus på undervisning

 • Hestene er opsadlet og klar
 • 15 min. på træhesten og vi får teori
 • 10 min. i ridehallen eller ovalbanen hvor teorien praktiseres
 • ca. 60 min. i plantagen/skoven
 • Pris pr. pers DKK 395,-

  Max 8 pers.

Havsand

Rød og blå tur
2 timers ridning

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Her kan man ofte, hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os mens vi tølter forbi. Vi rider ud af markveje og  gennem klitterne, inden vi ankommer til Sønderstrand.
Herfra rider vi ud over stranden. Vi kommer ud til vandet, hvor vi lader hestene køle deres hove i havet. Vær opmærksom på, at man på de blå ture måske ikke når helt ud til vandkanten, da stranden knap er en kilometer bred! OBS. På den blå rute når vi ikke helt ned til vandkanten. Vi rider til standen imellem klitområder hvor vi får en fantastisk udsigt ud over den kilometer brede strand.

 • Pris pr. pers DKK 445,-
P1050867
ridetur i skoven
13001330_1141734792537518_439889083448609794_n

Kirkeby Plantage

Rød og blå tur
2 timers ridning

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. På denne tur igennem plantagerne kan man ofte, hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os, mens vi tølter forbi. Vi passerer en grusvej og rider igennem den smukke hede, over i Kirkeby Plantage, hvor masser af ridestier venter os. 
Her tølter og rider vi galop ad snoede stier, der går både op, ned, til højre og venstre. Selvom vi befinder os i plantagen, kan man mærke vinden i håret og suset i maven, når man følger med hesten rundt i svinget. Men bare rolig: det ujævne terræn gør, at der holdes et jævnt og roligt tempo. Vi rider forbi Rømøs højeste punkt: Spidsbjerg. 

 • Pris pr. pers DKK 445,-

Sønderstrand & Banan klitten

Rød tur
3 timers ridning

Vi rider galop ud ad markveje og skridter gennem klitterne, inden vi ankommer til Sønderstrand. Herfra tølter vi ud over stranden og en lille galop er der også plads til.

Vi følger prilen rundt og hernæst kommer et langt stykke ved vandet. Her er der mulighed for nogle fantastiske tølt- og galopture i et roligt og kontrolleret tempo.
Turen fortsættes langs vandet, over til Bananøen, hvor der afholdes endnu en drikkepause ved dette fantastiske naturfænomen.

Herfra rider vi ind til klitterne og følger dem, så vi ikke forstyrrer de mange strandsejlere og kitebuggies i deres områder.

 • Pris pr. pers DKK 575,-

Solnedgang/aftentur

Rød og blå tur
2 timers ridning

Turen går først af små hyggelige grusveje, inden vi kommer ind i Vråby Plantage. Her kan man ofte, hvis man holder øjnene åbne, se rådyr der står og græsser og kigger på os, mens vi tølter forbi. Vi rider ud af markveje og  gennem klitterne, inden vi ankommer til Sønderstrand.
Herfra rider vi ud over stranden, hvor vi begynder at kunne se solen gå ned. Derefter kommer vi ud til vandet, hvor vi lader hestene køle deres hove i havet. Vær opmærksom på at man på de blå ture måske ikke når helt ud til vandkanten, da stranden knap er en kilometer bred! 

 • Pris pr. pers DKK 465,-
solnedgang
13913875_1216058945105102_344197576326063932_o
Fotokommandoergaarden 220

Børn 3,9-11,9 år – 10% rabat

Hotel- og Campinggæster – 5% rabat