Din rideerfaring

Vi har delt vores ture op i tre niveauer, så alle har en mulighed for at få en tur der passer præcis til deres niveau og ønsker. 

Røde ture er for erfarne ryttere. Her er kravet at man er i stand til at ride i galop på tur uden problemer. Vi forventer, at du er i stand til at sadle op selv (selvfølgelig er vi der for at hjælpe) og at du har minimum 2 års ride erfaring.

Blå ture er for begyndere. Her forventer vi ikke nogen form for erfaring. Du skal dog være indstillet på at turene foregår i skridt OG tølt!  Kun hvis alle er med på det tager vi måske en langsom galop. 
 

Grøn tur, også kaldet “Vadehav og undervisning”, er for totalt nybegyndere – specielt egnet til nervøse ryttere eller til børn. Hvis man ikke er i stand til at holde en tøjle og styre selv, står man for at have én med til at trække hesten på turen. 

 

 

Vægt politik

100-105 kg.

Vejer du over 100 kg. bedes du kontakte rideguiden og gøre ham/hende opmærksom på din vægt, så der tages hensyn til dette ved fordeling af heste.

 

105-115 kg.

Vejer du mellem 100-115 kg. Har vi også nogle heste der kan bære dig. Kontakt rideguiden og gør ham/hende opmærksom på din vægt, så der tages hensyn til dette ved fordeling af heste.

 

Over 115 kg.

Vejer du over 115 kg. Kan vi tilbyde dig en tur på vores store rare shire-hest, Nathalie.  Ellers kan vi tilbyde en dejlig tur i hestevogn rundt i Rømø’s smukke plantager.