Ture for grupper

Vi arrangere gerne større gruppeture.  På disse ture vil der være flere guider så man kan blive opdelt i forskellige niveauer og holde en fælles pause.  Der er også mulighed for at kombinere med hestevogne – og bytte undervejs.  

Grupperabat.

12-20 personer 5% rabat (10% hvis man er boende gæst på Kommandørgården) 

Ved grupper over 20 personer kan vi tilbyde 10% rabat.(15% hvis man er boende gæst på Kommandørgården) 

Der kan læses mere om de forskellige ture under de forskellige punkter eller er i velkomne til at ringe til os på +45 74 75 51 22 eller sende en mail til hest@kommandoergaarden.dk.  Kombinerede event tilbud ses her nedenfor. 

Ridning & Strand - ca. Kl. 9.00-14.00

  • Velkomst og uddeling af heste visitkort
  • Hver rytter finder sin hest og sadler op
  • Alle modtager undervisning i både opsadling or ridning (totalt nybegyndere starter på træhesten) – og tølt undervisning.
  • Tur i plantagen eller på stranden – evt. i flere hold afhængig af rideerfaring. 
  • Efter ridning kører alle til stranden i egen bil (ca. 2 km fra stalden)
  • Her er vi klar med en stor hestetrailer hvor vi har medbragt strandsejlere, minigolf,  drager, skovle m.m.  Man deles op i hold og går fra post til post.  Et billigere alternativt er at gå i Vadehavet i gummistøvler og plukke østers og evt. tilberede efterfølgende.  
  • Mad og drikke eller kaffe og kage kan tilkøbes. 
Priser ved. minimum 12 personer fra ca. kr. 500-700,-   

Ridning og hestevogn – ca. 2 timer.

Når man ikke ved hvor mange der vil ride på en fælles tur kan det være fint at kombinere turen med hestevogne.  Vi har forskellige størrelser vogne. Man vil også have mulighed for selv at være kusk.

Vogne og heste kan kun følges af på noget af turen…men man holder altid en fælles pause hvor ryttere og gæster i vogne evt. kan bytte.

Pris ved. 12-30 personer (ca. halvdelen i hestevogne)

Kr.  295,-  (min. ca. halvdelen af gæster i vogn)