Vinterferie - Uge 7

 Mandag 15/02Tirsdag 16/02Onsdag 17/02Torsdag 18/02Fredag 19/02Lørdag 20/02Søndag 21/02
ØstersplukningKl. 11.00Kl. 12.30
ØrneturKl. 07.30Kl. 07.20
RavturKl. 17.00Kl. 17.00
SkattejagtKl. 14.00
Sønderjysk Banko (udendørs)Kl. 20.00
Fællessang på terrassenKl. 20.00Kl.20.00
El cykel tur – Kaskelotten og hvalen Kl.10.00
Tølt undervisningKl. 16.15Kl. 16.15Kl. 16.15

Ændringer til aktivitetsprogrammet. kan forekomme pga. dårligt vejr, for få tilmeldinger. Der skal være mindst 8 tilmeldinger dagen før.  Priserne for aktiviterne ses på de enkelte indholdssider. 

Strand, plantage eller ovalbane

I vinterferien har vi 4-5 forskellige ture hver dag på forskellige niveauer. Vi tilbyder også familie undervisning i ridehallen eller på ovalbanen. Så har du endnu ikke styr på tølten så hjælpder vi dig gerne. Her i corona tiden kan erfarne ride selv og uerfarne kommer på ganske små hold. Se programmet i vores kalender. Har vi ikke den ønskede tur så give os venligst besked.
Ridning

Hestevogn

Blacky og Samba kører gerne en skøn tur i plantagen. Du kan også selv være kusk.
Hestevogn

Sønderjysk banko, fællessang m.m.

Udenfor har vi musik anlæg og et lille bål. Fra terrassen eller balkonen hvor I bor kan I følge med i vores forskellige aktiviteter. Banko på sønderjysk, fællessang og måske et par enkelte Rømø historier. Så husk meget varmt tøj, evt. tæpper. Det er så dejligt udenfor.
Aftenaktiviteter

Ørnetur

Tidligt om morgenen mødes vi ved Ballum. Med stor kikkert ser vi oftes flere havørne.
Ørnetur

Østersplukning og (tilberedning)

I baghaven plukker vi østers med guiden. Hotellet levere en dejlig dressing og vi smager på enkelte med et glas bobler. Her under corona udleveres efterfølgende en lille thermo med halvfabrikata og opskrifter så man i lejligheden eller hytten nemt selv kan tilberede sine egne østers. (hver for sig)
Østerspluk

Østersskal maling

Hver for sig maler vi på skaller på vores egne terrasser/balkon. Vi udlevere en lille pakke med maling og skitser. Instruktøren står udenfor og har kontakt til alle på hver deres balkon via. mikrofonen. Til arrangementer skal man have sine egne skaller med som jo kan hentes i vores baghave. Vær sikker på at disse er rene og tørre til arrangementet.
østersmaleri

Ravtur og Dark sky

Alle kører i egen bil til stranden. Vi kører forrest. Hver for sig går vi langs kysten med de medbragte ravlygter. I den store kikkert ser vi på himlen og nyder den varme chokolade evt. med rom.
Ravtur

"Kommandøren & Kaskelotten" en dejlig E-cykeloplevelse på Rømø

Enten på egen hånd eller med vores guide kører vi 29 km cykelrute rundt på øen. vi har varm cacao med og lidt kage.
E-cykel

Skattejagt i Vråby plantage.

Find skatten i Vråby plantage. Udenfor receptionen udleveres kort og vi noterer afgangen. Finder du ikke skatten da kan du evt. få lidt hjælp - mobilt.
Skattejagt