Menu

Happy Team Goes Green

Om os

Kommandørgården er et hyggeligt feriecenter med hotel, lejligheder, hytter og camping og en bunke af aktivitetsmuligheder.

Lever vi ikke op til jeres forventninger så fortæl os det gerne straks. Vi drømmer om et nyt hotel men må renovere løbende og vi prioriterer grønne løsninger.

F.eks. valgte vi at anlægge Danmarks ”måske” største jordvarme-anlæg på bekostning af nye møbler.

Vores gladeste gæster er de aktive gæster. De har været en tur langs Vesterhavet, til fods eller til hest eller måske i en strandsejler. Og så har de sluttet dagen af med en lun svømmetur, dampbad eller en afslappende massage.

Vi glæder os meget til at tage imod jer med åbne arme.

Hunde er også mere velkomne!

Vi vil gerne være grønne

 
På Kommandørgården arbejder vi på at blive mere og mere grønne med tiden. Vi har både taget små og store skridt, me hver og ét tæller!
 
–  95% af alle Kommandørgårdens bygninger er varmet op ved hjælp af jordvarme.
 
-Vores sengetøj er crepe og vi har eget vaskeri med svanemærket sæbe. Hermed undgår vi en forurenende lastbilfragt af vasketøjet. 
 
-Vi har droppet at servere smør i små plastikbøtter. 
 
-Vores køkken skal fra primo 2020 være 60-90% økologisk spisested. Vi er store modstandere af madspild, dette betyder f.eks. at De hos os ikke møder overfyldte fade og tallerkener. Vi vil hellere fylde op end smide ud men ingen går sulten herfra.
 
-Vores landbrug med de 120 heste er i økologisk drift. Hestene får bl.a. lækkert økologisk wrap og hø.

Vores vision og mission

Kommandørgården vision og mission er først og fremmest at skabe de perfekte rammer for en skøn harmoni mellem sjov og velvære. Her skal være plads til hele familien. Sammentidlig arbejder vi videre på fortsat at blive grønnere og grønnere. Vi er endnu ikke perfekte, men vi tager ét skridt ad gangen i den rigtige retning med et smil.