Mandø Gården

Hvem kender egentlig fornemmelsen af stilhed?… Ingen? Det er SÅ sjældent, at vi giver os selv lov til at opleve og nyde stilheden i en travl hverdag. Forestil dig at stå op til fuglesang, havluft og ro. Freden og roen på Mandø får én til at slappe af; der er ingen biltrafik, kun en blid brise, havets brusen og af lyden fra fuglene – det er faktisk så roligt, at man kan høre hestene græsse. Mandø, der er Danmarks mindste vadehavsø, er 8 km2 stor og har 44 indbyggere. Øens natur er præget af enge, marker og nærheden til havet og byder på både et varieret dyre- og planteliv. F.eks findes der ynglesæsonen og ryler. Mandø har endda sin helt helt egen lyngsort, Mandølyngen

En overnatning på Mandøgården giver mulighed for at opleve alt dette.

Sovepladser til i alt 22 personer.

Gården fra 1952 er renoveret for ca. 10 år siden.
I staldbygningen har man indrettet værelser over
stalden. 

 

Besøg også den 24 km² store sandbanke Koresand – Danmarks ørken – og oplev sælerne ganske tæt på. Og efter et stykke tid begynder man endda at spekulere på, hvem der betragter hvem?
En helt fantastisk oplevelse!

På Koresand venter der kun sand, sand og atter sand – så langt øjet rækker. Ingen turister eller biler, kun tusindvis af fugle og sæler, som nyder roen sammen med dig. Den følelse man får i kroppen, når man oplever dette fantastiske univers kan ikke beskrives – den skal opleves!