Ørne og Østers

Ørnetur
Oplev luftens smukke ”løver” ørnene. Der yngler flere par Havørne ved Vadehavet og de nyder godt af den rigtige føde, som Vadehavet byder på. Ved Vadehavet er der tusindvis af gæs, ænder og vadefugle og måske får i chancen for at se Havørnerne gå på jagt efter dem.

Nyd tusindvis af bramgæs der sover på vaden og om morgenen flyver ud til dagens fourageringssteder. Vores fugleguide venter på jer ved Ballum sluse (ca. 20 minutters kørsel i egen bil fra hotellet) og efter et par timer ved slusen, hvor vi har lidt kaffe med vender vil tilbage over dæmningen og nyder endnu en omgang de mange gæs og rovfugle.

Husk varmt tøj og medbring gerne en kikkert. Der er også mulighed for at låne kikkert.  

Dark sky og Ravtur  tilbydes enten på  ankomstdagen eller dag 2. Der er en ekstra pris på 185,- kr og inkludere lån af ravlygte, varm chokolade med rom og vi ser stjerner og planeter fra hotellet store kikkert. 

Østerspluk og tilberedning
I Kommandørgårdens baghave Vadehavet kan man plukke østers i massevis. Herefter grov og fin skrubbes de friske stillehavsøsters. I forskellige kokkehold tilbereder vi dem på forskellige måder. Sammen nyder vi vores østers med perlende Cava. Og tjah, der er så rigeligt med østers, at du også kan få nogle med hjem. Husk blot en beholder.

  • 2 dage Pr. person i DB DKK 2295,-

    Kaffe og kage ved ankomst, Fiskebuffet og 3 retters valgfri menu efter kokkens valg 2 Overnatninger inkl.morgenmad, Østerspluk inkl. tilberedning og Guided ørnetur og evt. Dark Sky og Ravtur.

collage_ørne_øster

Datoer og tidspunkter for 2024

Når ørnetur er sammenfaldende med lavvande er vi desværre nødsaget til at udsætte ørnetur til afrejsedagen. (Det har dog den fordel at man så kan kører lige hjem fra denne tur) Morgenmaden serveres jo altid inden turen.  

AnkomstØstersplukning og tilberedning med guideØrnetur med guide
Fredag 05.04.2024Lørdag 06.05 – kl. 17.30 Lørdag 06.05 – kl. 09
Torsdag 09.05.2024Fredag 10.05 – kl. 08:45 Torsdag 09.05 – kl. 14