Lørdagsmenu
Et eksempel

kl. 18.30 – 22.00

visse lørdag er der live musik 

Forret

Fra kl. 18.30-19.30 serveres en forret med fisk afstemt efter årstiden. 

Eksempler hjemmegravad laks med dressing, varmrøget laks fra egen rygeovn, laksetartar, laksemousse, hvidvinsdampet mørksejfilet med grøn urtedressing osv. 

_DSC2622
_DSC2624

Hovedret som buffet

Der er altid 2 slags kød på vores lørdags buffet hvoraf en er oksekød. Dette er naturkød fra Finland. 

Den anden kødret er enten svinekød eller kalkun eller i årstiden Rømø lam 

Dertil serveres 2 slags kartofler og grønsager og diverse saucer. 

3 slags Salater

Vi laver naturligvis også vegetarisk eller vegansk mad efter ønske. 

Dessert

Dette varierer efter årstiden. 

Men ofte er det tærte og hjemmelavet is. 

 

  • Lørdagsmenu DKK 295.-