Påskeprogram 2021 - Uge 13

 Lørdag 09/03Søndag 10/04Mandag 11/04Tirsdag 12/04Onsdag 13/04Torsdag 14/04Fredag 15/04Lørdag 16/04Søndag 17/04
Østersplukningannonceret senereKl. 08.00Kl.10.30Kl. 11.30
Sort Solannonceret senereKl. 18.30
Ravtur og Dark Beachannonceret senereKl.21.00
Æggejagt Kl. 16.30Kl.16.30
Sønderjysk Banko (udendørs)Kl.20.00
Fællessang på terrassenKl.20.00
Østersskal malingKl.17.00 v. SaloonKl.17.00 v. Saloon

Ændringer til aktivitetsprogrammet. kan forekomme pga. dårligt vejr, for få tilmeldinger. Der skal være mindst 8 tilmeldinger dagen før.  Priserne for aktiviterne ses på de enkelte indholdssider. 

Strand, plantage, Mandø eller ovalbane

I påskeferien har vi 4-5 forskellige ture hver dag på forskellige niveauer. Vi tilbyder også familie undervisning i ridehallen eller på ovalbanen. Så har du endnu ikke styr på tølten så hjælpder vi dig gerne. Her i corona tiden kan erfarne ride selv og uerfarne kommer på ganske små hold. Se programmet i vores kalender. Har vi ikke den ønskede tur så give os venligst besked.
Ridning

Hestevogn

Blacky og Samba kører gerne en skøn tur i plantagen. Du kan også selv være kusk.
Hestevogn

Æggejagt i skoven

Vi mødes i receptionen hvorfra vi går til campingområde og ægge/øl jagten for børn og voksne vil starte!
Æggejagt

Sort Sol

Sort sol er et af naturens mest forunderlige fænomener med kæmpe flokke af stære, som danser ballet på himlen, inden de går til ro for natten. Fænomenet kan ses flere steder i vadehavsområdet, men de suverænt største flokke finder man i Tøndermarsken, hvor stærene har fælles overnatning i de store rørskove langs Vidåen.
Sort Sol

Østersplukning
(og tilberedning)

I baghaven plukker vi østers med guiden. Hotellet levere en dejlig dressing og vi smager på enkelte med et glas bobler. Her under corona udleveres efterfølgende en lille thermo med halvfabrikata og opskrifter så man i lejligheden eller hytten nemt selv kan tilberede sine egne østers. (hver for sig)
Østerspluk

Østersskal maling

Hver for sig maler vi på skaller på vores egne terrasser/balkon. Vi udlevere en lille pakke med maling og skitser. Instruktøren står udenfor og har kontakt til alle på hver deres balkon via. mikrofonen. Til arrangementer skal man have sine egne skaller med som jo kan hentes i vores baghave. Vær sikker på at disse er rene og tørre til arrangementet.
østersmaleri

Rav eller chokoladeæg

Alle kører i egen bil til stranden. Vi kører forrest. Hver for sig går vi langs kysten med de medbragte ravlygter. I den store kikkert ser vi på himlen og nyder den varme chokolade evt. med rom. Påskeharen besøgte også stranden tidligere og efterlod nogle chokoladeæg til de grådige!
Ravtur

"Kommandøren & Kaskelotten" en dejlig E-cykeloplevelse på Rømø

Enten på egen hånd eller med vores guide kører vi 29 km cykelrute rundt på øen. vi har varm cacao med og lidt kage.
E-cykel

Sønderjysk banko, fællessang m.m.

Udenfor har vi musik anlæg og et lille bål. Fra terrassen eller balkonen hvor I bor kan I følge med i vores forskellige aktiviteter. Banko på sønderjysk, fællessang og måske et par enkelte Rømø historier. Så husk meget varmt tøj, evt. tæpper. Det er så dejligt udenfor.
Aftenaktiviteter